jueves, 3 de febrero de 2011

TOTS ELS DIES NO SON DIUMENGE.............



VEI ACUDIT,AUTENTIC DIT, ELS AFICIONATS DEL POWER VALÈNCIA CREIEN, QUE TOTS EL DIES EREN DIUMENGE:
La gent quant veu que es guanyen 4 ó 5 partits seguits ja pensen que es pot guanyar un títol, pensen que tot el monte es OREGANO, i no pensen en la cruda realitat, el basquet no son MATEMATIQUES EXACTES, i que per tindre més diners vas a guanyar títols, i que els grans equips no son el EQUIPS GRANS. Si tens molta gent bona per jugar i no pots fer un bon equip, els diners no valen per res, i lo que fa gran a un rgan club es que la gent es comprometa, i que els jugadors pensen que ells no son res , i lo que fa gran al grup, es això mateix el grup.
L'any passat i a una pesima gestió esportiva, al que se va vorer avocat el POWER VALÈNCIA BASQUET CLUB, els cels de triomfs, el no deixar menjar quan un no te ganes , el voler i no poder, el "donar per el cul gratis", el no saber, el creures "DEU", el mesianisme d'alguns, desprès d'estos selectius improperis, el BASQUET VALÈNCIA es va vores amb un triomf de un super entrenador europeu,garantia d'exit. Garantia de serietat al treball i compromès als clubs on va com NEVEN SPHAIJA, el acomiaden del seu lloc de treball, PER QUE SI. Uns diuen unes raons i uns altres defensen les seues raons.
Ja no podem tornar cap enrere, no poden viurer del passat, SPAHIJA tornara d'acì poc i els amics podrem gaudir de pocs minuts per poder vorer-lo. Si el club torna amb el entrenador SVETISLAV PESIC a fer lo mateix que a SPHAIJA, jo em deixe el projecte del basquet valencìa, em deixe d'apojar un projecte descabellat, em deixe de fer el paripe, fins que no es normalitze tot, si els dirigent actuals i el seu MECENAS "JR", no vagen a una escola a dependre de basquet, jo no torne més, espere que es donen conter de lo que fan, ja que pareix que ballen el vall de la conga.

.....UN PASITO PA.LANTE, DOS PASITOS P'ATRAS.

Estic " fins els collons", del no saber que no es pot tindre un equip SERIOS. Dir que es pot fer cosses a EUROLLIGA AMB 8 JUGADORS, ja que si els 2 jovens no juguen i el americà esta lesionat desde principi de temporada, deuries de tindre recambi, deuries de tindre recursos per anar cap avant, i no cremar als teus jugadors abans de acabar la temporada.
La mala planificació al estiu ens porta a tindre un equip descompensat en la posició exterior, de tindre que fer un sobre esforç per poder donar la cara, senyors desperteu del vostre somni, i fiqueu vos a treballa depresa.
El basquet es molt difícil i tots els dies no son diumenges, i als periodistes que venen il.lusions, a vorer si algun dia venen realitats, amb este equip amb un poc de sort podem quedar 4, i aixo ja seria un exit, podem fer una copa del rei digna, i als play-off jugar-los amb dignitat, i no vendrer que podem guanyar la lliga.
Hi han equips que tenen 16 jugadors, que fan descarts de grans profesionals i poden fer descansos de jugadors a les seues lligues de basquet respectives. El que pensara que al PIREO es podria guanyar sense sort, JAJAJJAJA.

" JO ME REO DEL PIREO.....Pensem que el OLIMPIAKOS ES GASTA 3 VEGADES MÉS QUE TÚ, sobre uns 30 mil.lions d'euros, tenen més pes a la EUROLLIGA , i els SENYORS DEL PITO els tenen més consideracciò. Ja que ahir varem perdre per 15 punts per varies cosses i causses:

- Nosaltres no jugarem bé.
- Els arbits intimidaren als nostres jugadors" JUGADA DE DE COLO TIRANT-LI LA PILOTA A SPANOULIS, I ENS PITEN EN CONTRA.
- Més pes a l'eurolliga dels grecs, BERTOMEU ens fica el ditet per el cul.
- Jugadors mermats fisicament, i amb menys jugadors que ells al ROSTER DE L'EQUIP.
TOTS ELS DIES SON DIUMENGE, i si això fora aixi, al dia següent es dilluns, tenim un més super dificil, i d'amunt esta la copa del rei de basquet per el mig, i d'amunt no podem fallar a ningun partit....... MARE MEUA COM EM MOLA...........

I TINC UNES GANES DE VORER A UN DELS MEUS IDOLS, UN DELS QUE AHIR ENS PASSA PER D'AMUNT I NO ES ALTRE QUE PAPALOUKAS, eixe gran base a un cos de quasi 2 metres, ahir per mi dona un recital eixit de la banqueta de com es controla un partit.....de com es reparteix més llenya que en un bosc....com em mola ......

No hay comentarios: