viernes, 18 de febrero de 2011

ALEGAL O ILEGAL?



Esta clar que les lleis les fan els homes, i si s'aproven son vinculants. Lo que em preocupa que es legislen problemes que no hi han. El problema es legislar per acallar un mitja de comunicació com la TV3, jo no la mirava molt, però he de reconeix-er que la televissiò catalana es plural e independent.
La millor entrevista que he vist política le vist ahì, va ser a un polític en eleccións i la periodista el va ficar en un apretò.
Que mal feia, quins pensaments feien que la gent no pot evitar-los amb un toc de comandament a distancia. Que millor que un poc de humor a POLONIA, CRAKOVIA, I ALTRES.
I que em digueu de les retransmissions esportives, equanimes i molt dignes.
Si les emissions son ALEGALS, no es menys ILEGAL que una persona reva 11 tratjes, i que els seus acolits li riguen la gracia, jo pensaria que es un regal si els 11 trajes, lis hagueren fet a la vegada, lo que no em entra al cap es que ells diguen que no es delicte, es delicte quan agafes un traje cada vegada, ja que si que no saps si, si o si no, pero quan portes tantes vegades les mans no les tens netes.
Estic quasi segur que el tancament, es un motiu de distracció per que la gent desvie la vista altre lloc.
En quanssevol pais del mon civilitzat, el PRESUNTE agafador de tratjes per via DIVINA, no tornaria a presentar-se a cap lloc polític, i dic en quanssevol lloc del mon menys al PAIS VALÈNCIA, I A ITALIA.
Esta clar que no passa res si no veiem la TV3, però tampoc passaria res si el "amasador de trajes" gratis deixara la política.

2 comentarios:

CISCO dijo...

La portavoz del Gobierno valenciano, Paula Sánchez de León, ha afirmado hoy que el cese de las emisiones de TV3 en la Comunitat Valenciana se debe a que éstas "no se ajustaban a la legalidad vigente", y ha culpado al Gobierno central de que no exista un acuerdo de reciprocidad con Cataluña.
NO T'ANTERES LA CULPA ES DE QUI ES.

willy dijo...

el govern de la nostra comunidad de vecinos, ha fet cumplir la llei. PERO NO ES MÈS CERT QUE LA TV3 TE CALITAT I EL RTVV ES UN FEMER. LA C9 NO TE EL FUTBOL I LA CATALANA SI, ELLS SON IMPARCIALS I EL C9 ES UN FEMER PERO MOLT GRAN QUE NO VEU NINGU, SENSE CUALITAT...........QUE LIS DONEN PER ON AMARGUEN EL PEPINOS......ALS DELS TRATJES I A RITZILA.....