martes, 8 de febrero de 2011

COPA DEL REY DE BASQUET................


.................ENGORDAR PER A MORIR.
Desde 2000 en lo que va de mil.leni em jugat 2 vegades la final de copa del rei, en 200 en VITORIA i perdem de 10 contra ESTUDIANTES, ien 2006 en MADRID també perdem contra el TAU CERAMICA DE VITORIA.
En açò vuìc ficar de incapeu que la copa del rei es una de les competicions més difícils que hi han per jugar, hi ha que estar bé els 3 dies, si falles al tercer dia, "AU ,CACAU", cap a casa en el cap baix, "en el rabo entre cames",
Açí en VALÈNCIA som especialistes en dir tots els anys que som favorits i que podem arribar, aquest any no som menys, ja que he sentit que hi ha gent que ens dona favorits contra el MADRID, en semifinals i en sa casa. JAJJAJAJAJAJAJA.
Jo o no entenc d'açò, de basquet que es lo mès normal o hi ha que guanyar al qui ara va tercer en la lliga, a un equip que no es creu res, i un equip que pensaba en no baixar, i a dies d'ara ja quasi ho te solucionat.
El BLANCOS DE RUEDA es un equip, amb majuscules, els equips se fan, i als jugadors els compres a golp de talonari, jugar contra els PUCELANS, no serà fàcil, ja que tut tens més ansia que ells. Ells no tenen res que perdre, si perden la seua aficció disposara de un cap de setmana de visites per MADRID, ho faran orgullosos per que no anaben a una fase final de la copa del rei desde el 1998, a sa casa i d'açò fa 13 anys, els mateixos que fa que el PAMESA BASQUET, no guanya una final.
Si desprès passem als de PUCELA, ens queden els de casa, i no son altres que el REIAL MADRID, eixos que per sort els a tocat la part feble del torneig, un torneig que ha deparat que el BARÇA I EL REIAL MADRID, si es troben sera en la final. I algu em vol dir que a una hipotètica final, dels 2 equips de futbol en una competició de basquet, els ARBITRS ens pitaran a favor. DE ESO NADA MONADA...............
I pe últim la final i si no et trobes al BARÇA ,serà el TAU o alguna altra sorpresa, 3 dies a tope i nosaltres fitxem a un xiquet de GIRONA, no donem canya als nostres americans, i saturem de minuts a les nostres estrel.les com CLAVER I RAFA MARTINEZ. Tot açó agreujat per alguna que altra lesió d'última ora, o algun que altre desgavell, i no tractar de desgastar-se molt ja que la setmana que bé hi ha un partit d'eurolliga, i eixe si que tenim que guanyar-lo, i esperar que el nostre amic NEVEN SPAHIJA guanye al OLIMPIAKOS en ATENES.
ANAR HI HA QUE ANAR, COMPETIR AL MÀXIM, I TORNAR L'AFICCIO SENSE PROBLEMES LO MILLOR QUE ENS POT PASSAR.

No hay comentarios: