lunes, 14 de febrero de 2011

DIAS DE AMOR Y GLORIA..........


Como todos los años por el mismo dia, viene el dia de los ENAMORADOS. Invento relacionado con la economia, y no por el amor.
El amor a una cosa o cosas ,el hacer bien las cosas deberia de ser siempre, no hay que poner un dia en especial par recordar que no tenemos que JODER el MEDIO AMBIENTE, que no debe de haber VIOLENCIA DE GENERO, MALTRATO A ANIMALES, ETC..............
QUE ES EL AMOR?......................
Que bonic es quan et volen, quan et respeten, que t'aprecien, pero que poc que dura, no en anys sino en intensitat, el coneixer a una persona els primers dies, els primers anys, es lo més bonic però es lo que més rapit passa, lo que més gust dona, i lo millor.
Després venen unes altres sensacions molt boniques, i que son suficient motiu per conviure amb una persona, ja que no tots el dies son DIUMENGE. El tindre familia i vorer-los creixer també val lo seu, però moltes vegades, no saps si agafaries un avió que et portara per la zona de TASMANIA.
Espere que este dia passe com quans.sevol, que no siga no millor ni pitjor, que siga un dia normal, ja que no estic a favor de que el CORTE INGLES, I 2 CURSIS TELEVISIUS em diguen quan dec de estar enamorat, sincerament ho faig lo millor possible.
QUE CADA-ESCU FAÇA LO MILLOR QUE SAPIGA............L'AMOR ES LLIURE.

2 comentarios:

cisco dijo...

Recorde aquell dia al costat del casino de Sedavi. Estavem, Tu, Jorge i Jo,¿ crec ?. Per altra banda estaba Toni rodant-li el colomer a la que hui es la seua dona i les amigues de ella. I va eixir un comentari el qual tenia un alta carrega d'amor. Quanta emocio tenia eixa frase i que cara es ven quant dius " si vuic "

willy dijo...

MENYS MAL QUE TONI, NO LLITG EL BLOG, JAJAJJAJ PERO F....N, O NO F....N........