martes, 22 de febrero de 2011

23 DE FEBRER........FINS AL COLLONS.......


Estic fins " la coroneta", del 23 de febrer, i més aquesta any. Ja que l'any passat com quasi tots els anys, jo dedique unes lletres, embrute el meu blog, i l'any passat que no era anys d'eleccions, ningú va fer cas.
Si un any per que no fa un grapat d'anys memorables, no es fa cas, per que aquest. Per que n'hi ha una pelicula als cines, per que hi han interessos creats.
M'agradaria que apareguera un TEJERO, no per que fer-ha un colp d'estat, si no per que se inventara una frase amb relacció de la corrupció, amb relacció de els trajes "gratuits-amb cohecho ", el " SE SIENTEN COÑO", esta desfasat, jo crec que deuria de dir " STOP CORRUPCIÒ ", O millor dit no crec que fora tant complacient, jo pense que la frase seria a " LA MERDA ELS CORRUPTES, I LA MERDA AL FEM".
Espere i m'agradaria que l'any que bè ,que la gent també se recorde d'aquestes cosses, i no tan sols quan pareix que PLOU MOLTA AIGÜA.
Als corruptes hi ha que aparta-los siga com siga, tan sols per que els TEJEROS de torn, no tinguen ninguna raò de fer lo que feren........
.......................QUE VISCA LA DEMOCRACIA..................

No hay comentarios: