martes, 15 de febrero de 2011

EL SEXT HOME


Quina importancia te en el basquet el sext HOME,quina importancia te la CLASSE MITJANA, la gent de la banqueta, eixa que de vegades fitxem per plenar el l'equip, per fer un equip de 12.
A la NBA, hi ha un trofeu que premia al 6 HOME, el que ix de la banqueta, el que fa punts que no esperaves. Si ANDERSON ha sigut el MVP de la copa del rei, per ami el autentic guanyador de eixe merit ha sigut, un jugador de la pedrera del barça, i no es altre que VICTOR SADA.
SADA VA SER EL MILLOR VALORAT DE LA FINAL, QUE NO ES EL QUE MES PUNT FICA.Ja que 7 punts,6 rebots i 6 asistencies en 27 minuts son estadistiques que de vegades no es fan ni les figures de l'equip.
Sada es una autentica" MOSCA COJONERA", un jugador que en altre com SERGI VIDAL, ara en hores baixes, eren autentoics revulsius dels seus equips, son jugadors imprescindibles, i son jugadors que mai deuries de tirar del teu equip.
Al POWER VALÈNCIA ens falta un jugador que vinga de la banqueta aquest any, ja que l'any passat KELATI ho va fe molt bè, no tenim clase mitja, ens falta un jugador que canvie el ritme, aixó costa molt de fitxar i més de fer-ho a la pedrera.

PER MI EL AUTENTIC MVP ES VICTOR SADA, ENCARA QUE NO SIGA DEL MEU EQUIP.

No hay comentarios: