sábado, 18 de diciembre de 2010

L'AVE ARRIBA A VALÈNCIA...........


L'ave arriba a valència desprès d'uns quans anys de projectes i desesperacions, d'uns i d'altres.
D'uns que dien que ho anaven a fe i n'ho feren, i que si que feren un AVE a Valladolid (CASA D'AZNAR). No es excusa i se que algu pensara que els socialistes feren primer l'ave a SEVILLA (casa de FELIPE GONZALEZ), però encara que a mi no m'agradara, l'escusa la tenien a ous, ja que l'expo de sSEVILLA LA FEREN ALLI EN 1982.
El partit socialista per lo menys te la sort o es que la busquen, ja que ells han inagurat quasi tots els AVES, a capitals importants d'espanya" SEVILLA, BARCELONA I VALÈNCIA).
No m'agrada que tots els AVES vagen a MADRID, ja que això reforça i molt la capitalitat, i fa que les forçes convergeixen alli, i no fa altra cosa que cada vegada que fan un AVE a la resta d'espanya ells sumen, ells sumen sempre, i això desequilibra mes, esta clar que es POSITIU, peró al final es millor per als MADRILENYS QUE PER TOTA LA RESTA D'ESPANYA. Si tot va al centre, no descentralitzem res, ja que si la capital que ho te tot, teatres, cines, riquesa, funcionaris estatals que cobren molt, gent d'empreses molt qualificats, empreses estatals que paguen alli els seus impostos, i la gent rica d'espanya, perque estem els altres.
Ells disposen de totes les millores, i tu et conformes en unes poques, ara en l'entrada del AVE a VALÈNCIA, es fan una megaestaciò intermodal en la que tots els AVES espanyols entren per alli, i nada menys que costa 150 mil.lions d'euros.
Si les forçes no convergiren en el centre y anaren cap a fora tots seriem importants, i no tan sols ells, els capitalins que les lleis els favoreixen sempre.
Per que tenim que tindre cines açi al CAP I CASAL, si la capital del estat la tenim a 95 minuts, a MADRID LA FINANCIACIÓ ESTATAL ES TRIPLE " CAPITAL DEL ESTAT, CIUTAT, I FINANCIACIÒ DE LA COMUNITAT DE MADRID".
Fa uns anys per 2008, el PPERIANS COM RITA BARBERA I CAMPS, negaven que el govern socialistes, portaren l'ave al 2011, i açi el tenen, el tenim senyors "PPERIANS" que per fer una ciutat de les ciencíes porten 20 anys, i amb un sobrecost de 3 vegades mès, si estos senyors portaren l'ave a tot ESPANYA es passarien mitja vida per fer-ho. Açi l'unic que els de la GENERALITAT ens han deixat es una deuda que ha pasat de 2500 mi.lions d'euros quan manava el PSOE, a 16000 mil.lions d'euros amb els senyor CAMPS el dels trajes.
L'ave arribat, això es clar, espere que la gent treballe per dotar als trens de cercanies amb millores, ja que al preu que hi ha que pagar per un billet de alta velocitat, jo no anire molt per eixe mitja de comunicacciò a MADRID, i espere que tots els madrilens es deixen un poc de les seues misseries, ja que allì esta la pasta per castic DIVI.
Ara que ja tenim l'ave, que fem els toquem els collons senyors politics o seguim treballant per el bienestar de la gent.

No hay comentarios: