lunes, 6 de diciembre de 2010

EL DIA DE LA CONSTITUCÓN.....2010


Em descollone del dia de la CONSTITUCIÓ, deuria de ser un dia festiu i reivindicatiu, lo que se ha transformat en un dia que ja quasi ningú recorda i que fa que la gent no tinga n'idea de lo que significa, i la gent jove ni pregunte.
Els polítics s'en recorden per fer el paperot, no tenen voluntat de dir-li a la gent que hi han articles que no es fiquen en marxa, hi han articles que s'els passen "PER EL FORRO DEL COLLONS", ja que els articles ( 35,41 i 47)en els que defensen el TREBALL, VIVENDA DIGNA Y DESPROTECCIÓ SOCIAL, com si res.
Els que fa 32 anys votaven encontra, ara son els fanatics 1ª, els que van encontra d'un estatut com el català, i el tribunal constitucional diu que el 95% es legal, ara van i volen reformar el seu estatut, es de risa demanar quan a altre li han i li has partit la cara per defendre algo que ara tu vols, al PSOE que pensa una cosa i en despres defensen als més rics, li diria que no canvie tant, i si no s'aclaren que ho diguen, ja que els deshonrats no tenen que estar digüent que ho son (PP), lo que no tenen que fer ells es ser uns insensibles.
Hi han comunitats autònomes que tenen tots el traspassos fet, i en eixes autonomies no hi han tans casos e corrupció, ja que la gent de a peu sap qui es el responsable i en les eleccions la gent el jutja. En les demés comunitats que no estan totes les competencies traspassades, es on els caradures del partit governat s'escuden en el govern central, i es on hi han més gent que te escandols polítics i finacíers.
Tinc un amic que diu que " LES AUTONOMIES MORIRAN D'EXIT", i jo pense que si. En ESPANYA som un ESTAT de pandereta, en el que pensem que el bon temps en portara riquea, i jo em descollone per que els impresentables que manen per a si i que no son altres com el CAMPS GOVERN, no tenen n'idea de la poc idea que tenen.
Eixa gent que te el 86% de les transferencies donades, diuen que el govern en el altre 15% son els responsables, i ahì es on jo dic que ESPANYA es un estat de pandereta, asi al PAÍS VALÈNCIA, no jutgem al infractor, al PAÍS BASC sique ho fan, el que mana no ho fa bé va fora i de corrupció quasi res o es que ho amaguen millor.
Quanssevol república federal funciona millor, a sí sempre CAGUEM A MITGES, ja que som una especie de monarquia en la que els reis no pinten quasi res, i tan sols cobren un jornal pe representar-nos, i no som federals però per lo que vulguem si, però no som per demanar RESPONSABILITATS.
TOTS VOLEN UNA REFORMA, PERO QUE LA FAÇA UN ALTRE AIXI EL PODEM CRITICAR.
" SPAIN IS ESTATE OF PANDERETA".......PER UNA REPÚBLICA FEDERAL JA!!!!!!!!!!!!
.............I QUE NO SIGA UN DIA DE LA PROSTITUCIÓ DE LA CONSTITUCIÓ..........

No hay comentarios: