martes, 21 de diciembre de 2010

FELIZ NAVIDAD, BOM NATAL,BON NADAL.


Espere que tot lo mon s'ho passes de lo més bé i en famìlia, que no es paguen els excessos, i que tots mirem als més necessitats com a la gent que si que fa falta que els nadals ,siguen això el naixement de un xiquet sense recursos.
Els nadals em donen un poc d'angoixa, massa compres, massa regals, i massa pensar en nosaltres i menys en els necessitats.
Jo particularment solia ficar l'arbre de nadal el dia de la loteria a ESPAÑA "22 DE DECEMBRE", eixe dia que s'acaba les classes a les escoles. Que bé que s'ho pasabem jugant amb els amics, que bé que s'ho passabem als dinars is sopars de familia, això eren passar-seu bé als nadals, sopar amb el iaios ,pares i cosins. A mi m'agradava molt i per a mi això eren les millors nadals, tal vegada per que erem xicotets i ho veiem desde altre prisma.
Els nadals cada vegada es més materialista i menys familiar i de replegar-se i pensar en els altres, tot esta bé però deuríem de fer-seu vorer.

BON NADAL.......BOM BATAL........FELIZ NAVIDAD A TOTS ELS MEUS AMICS, CONEGUTS I EN ESPECIAL A LA GENT M,ÉS NECESSITADA.
Si la gent fer-ha la mitat de l'esforç durant tot el any d'amor i de voler fer-ho bé, "altre gall cantaria".

1 comentario:

CISCO dijo...

Bon Nadal, Feliç Any nou, Feliç aniversari, Bones Vacances, Bon viatge, Bon Profit i Bona nit.
Jo ja he cumplit, a fer la ma i fins el proxim Decembre.

Adeu