sábado, 4 de diciembre de 2010

DONACIÓ DE SANG!!!!!!


D'una forma altruista i més que res recomana per la metgessa de hemofília de l'hospital que em recomana la donació, degut a la hemocromatosis que no es tan greu com al principi pareixia.
No ha sigut tant pesat com a mi em pareixia, no fa mal com jo pensava, no deuriem de ser com jo abans que tenia molta por, ja que deuriem de donar sang abans de fer-ho, per obligació.
Anat al centre de transfusions de VALÈNCIA, situat al costat de l'hospital GENERAL, que dona a la AVINGUDA DEL CID. Gent molt atenta i molt amable que ens ajudat a la meua dona i ami en aquest moment solidari, que jo recomane, i no ho recomane per la beguda i el bocata de pernil(per cert m'agradrat)ben bo que estava.
Aquesta es la meua entrada 201, i com ja vaig fer no m'agrada el nombres exactes, m'agraden altres i aquest 201, es molt important per poder donar el meu pareix-er, per lo que representa.

La HEMOCROMATOSIS es un exces de ferro a la sang, pues bé el que agafe la meua, va a tindre un xute de ferro important, eixe eixira prompte de una anemia, o eixira com un bou.
DONAR SANG SALVA VIDES......DONAR SANG ES SALUT.......DONEU JA COLLONS!!

No hay comentarios: