martes, 24 de abril de 2012

TAL COM SHOC, ALS MEUS 45 ANYS.

Volia entrar fent algo diferent al día del meu 45 aniversari amb algo que fora novedos, algo que em fera recordar aquest dia i per aixo deixe aquesta reflexió.
Si fa 45 anys que ma mare em va portar al mon, li estare donant les graçies fins que jo em vaja d'aquest planeta, els meus pares com gent treballadora i sobre tot BONES PERSONES, em donaren les oportunitats que ells cregueren, i pogueren financiar, pero aixo  em fa pensar i dir-los que els estime molt.
Pasar el dia del teu aniversari currant mai ha sigut el meu millor paradigma, jo  faria que per lo menys, la gent al seu dia del aniversari tinguera un dia de festa.
Fins fa poc no habia despertat la meua faceta literaria, en aço no vull dir que siga POETA, sempre dire que son un versador , un escalafó menys pense jo.



Dir també que si no fora per la meua dona i les meus filles que m'aguanten els meus defectes, tal vegada no faria el meu somni d'escriure de basquet i ara desde fa poc de POESIA, m'agrada i per aixo ho faig.
Volia escriure unes llines PER DIR A TOTS ELS MEUS AMICS, els que entren al meu blog a lletgi-me i als que n'ho fan, que per mi segueixen següent igual d'amics.
Com no parlar un poc de basquet, i reflexionar sobre els 3 equips que jo ara següeix, com el ROS CASARES, VBC, I EL LOGOS INFANTIL FEMENI. Cada volta més la meua filla em dona més plaer  vorer-la jugar a basquet, el ROS CASRES I EL VBC, em fan sofrir més ara pareix que l'aigüa torne al seu cauce..
Als meus 45 no em pare en tonteries i lo que reialment m'importa ho apoje, i per aixo vaig apojar una candidatura politica l'any passat, ja que la persona que la defenia em pareixia una persona molt qualificada i molt bona persona..
Experiencies no m'han faltat, cada dia de la vida la viure a tope, per lo que puga passar, ja que la salud meua i de la meua familia ,va donant pas poc a poc a la maduressa i la vellea.

La situació economica al ESTAT ESPANYOL, no esta com per tirar cohets, molts politics dels dues bandols gastaren lo que no estaba escrit, pero lo que més em fa gracia es que la gent no haja castigat als dues partits igual, uns perderen les eleccions i els altres amb comunitats autonomes SUPERENDEUDADES traien majoria politica,,,jo cada vegada comprenc menys a la gent, o ells no tenen idea o jo no la tinc.....I CREC QUE JO D'AÇO ENTENC....

FINS L'ANY QUE BÉ....SALUTACIONS DE LA MEUA PART.........WILLY






2 comentarios:

Miguel Angel Hernandez dijo...

Felicidades AMIGO y gracias por enseñarme a vivir las cosas con pasión. Tu si que eres un maestro.

willy dijo...

MALANDRIN COMO PUEDES DECIR ESO..TU SI QUE HACES COSAS ESPECTACULARES..YO SOLO ESCRIBO MIS HISTORIAS...SALUDOS Y MUCHAS GRACIAS