sábado, 5 de noviembre de 2011

CAP AL SENAT I BEN SOPAT.



Després de sopar  que millor que anar a posar cartells per tot el POBLE  amb un bon amic i candidat al CONGRES per el CDL.
Obrint camí a les persones:
Anar en les llistes al congrés i al senat, per a qualsevol persona que es presente ha de ser un honor. Un honor quan la gent d'un partit que fa pocs anys que va començar a caminar, amb un pas ferm compten amb tù.
 Ser el contrapès als 2 partits polítics que realmeny arriben a prostituir l'àmbit polític d'ESPANYA.El centre polític és el veritable referent en política, sense un partit clar en política els partits que aconsegueixen agafar vots d'aquest graner de gent tan gran és el que es porta EL GAT A L'AIGUA.
"PROMETER Y PROMETER HASTA....Y DESPUES DE HABE METIDO NADA DE LO PROMETIDO", això és un lema que els PPSOE, solen fer molt bé,aquest doble llenguatge que solen realitzar els sol eixir bé, tots giren al CENTRE per guanyar vots, però després solen donar un gir per fer ben poc .
Votar diferent als PPSOE, sol ser interpretat com que no VOTES ÚTIL, i que millor que votar útil votant el que un vol ......
He triat estar aquí al CDL i intentaré donar el màxim ....


VICENTE ALMENAR....10º A LA LLISTA PER VALÈNCIA ALCONGRES PER CDL" CENTRE DEMOCRATICO LIBERAL"...

2 comentarios:

Tente dijo...

Nosotros somos un ejemplo de que todavía existen ejemplares de ser humano entre las personas que habitan este país... este planeta... AMIGO!!!

willy dijo...

PATRICIOS Y SENADORES...JUNTOS