lunes, 21 de noviembre de 2011

1 DIA DESPRÈS DE LES ELECCIONS GENERALS 2011

Un dia desprès de els eleccions toca mirar cap darrere i que alguns s'ho façen mirar molt bè.
Per mi no guanya MARIANO si no que el que perd es RUBALCABA, amb quasi els mateixos vots el conservadors tenen mès implantació al congres, els socialistes perden uns 4 mil.lions de vots.
Partits nacinalistes espanyols com UPyD, trauen mès de un mil.lió de vots i tambè ho fan els de EU.
La gent ha parlat i deguem de mirar cap d'avant tots. Hi ha que treballar més que mai, pero lluitar per no perdre més drets socials i avanços en materia sanitaria i educativa.
No m'agrada el resultat, no m'agraden cap majoria absoluta, ja que les majories absolutes passen a ser absolutistes.
Som un ESTAT molt singular, i ara hi ha gent que refelxiona sobre la llei d'hont, i que si  hi han partits que en menys vots tenen més congresistes, em pareix molt fort que gent de carrera es faça esta pregunta.
Un partit com UPyD que soles te representaciò a la capital del REGNE i amb un congresista més te grup parlamentari, no es poden queixar ja que sols tenen representaciò a 2 circunscripicions "EIXE CLAR I NET DE LA DISTRIBUCCIÒ DE PARLAMENTARIS", la PROVINCIA es la que fa elegir diputats i no altres formes de vorer els nombres de votants.
QUASI tots els partits han guanyat, i tan sols un ha fracasat i al PSOE li dic que s'ho faça mirar molt bè i que siga molt autocritic.


P.D.- Despres de mirar aquesta foto em done comte, del constipat que agafi el primer dia de campanya, i per cert que encara el constipat el tinc d'amunt...
AL QUE ENS GOVERNE LI DEMANE QUE TRENBALLE MOLT, I PER CERT DE CORRUPCIÒ NO S'HA PARLAT EN AQUESTES ELECCIONS......`PER QUE SERA.....

No hay comentarios: