domingo, 14 de noviembre de 2010

NECROSIS AL VBC.............



Quan algun òrgan al cos es gangrena , lo que hi ha que fer es tallar per lo SA, no es pot deixar que el mal s'escampe ja que es pitjor el remei que la enfermetat.
Al VALÈNCIA BASQUET CLUB hi ha un problema gran, ja que quan tenim la curació del malalt feta, es tornem a despreocupar d'ell.

No fem la cura completa, deixem a ESPIES al comandament d'un hospital, deixem gent inexperta cuidant al pacient, fiquem a manar a gent de la empresa, que tan sols volen resultats empresarial, deixem tantes cosses a la deriva, que aixi ens va, som el somriure de tot lo mon, som un esperpent en marxa, som tantes cosses que si ens agafara el DOCTOR HOUSE, dimitia del seu carrec.Ja que en superen les mal.laltíes a les esperances, ja que possiblement hagem anat a un bon metge tard, ja que si amb temps es pot curar, jo crec que ara tenim METASTASIS, la NECROSIS ens pot, estem paralitzats de ment, i lo únic que ens salvaria es que el que no tinga n'idea que deixe pas al que SI LA TINGA, no estic diguent que s'envajen que "TAMBÉ". Lo que dic es que si el CREADOR vol al seu fill que el fique en mans de professionals, que s'aparte de fer valoracions, que deixe els diners i ja vora com es recupera el MALALT.
Es de pendre el pel que jo puga lletgir aquest article, em dona vergonya quina image esta exportant el meu equip a tot l'ESTAT ESPANYOL,a tot EUROPA si aço que diuen en este post del blog, fora de veres es per " ANAR A PITJAR I NO TIRAR GOTA".

http://www.tubasket.com/noticia/Giannakis-adelanta-a-todos-y-es-el-principal-candidato-al-banquillo-del-PE.-Manel-Comas-descartado/139239
El portal d'on trac la noticia es de TUBASKET.COM.
Aquest club no es serio, si busquem un susitut en ña banqueta per donar canya als jugadors, no se que feiem titant al que ja teniem, no se perque tirarem al entrenador que et porta al SUB-CAMPIONAT DE LA ACB, no se que prescindit de una persona com MIKI VUKOVIC, que d'aço de basquet sap un rato, no em crec que fitxem a un entrenador en caracter siga la solutciò, ja que com he dit avanç. lo millor es una neteja institucional.
Tindre un entrenador que els eclipse, que pense per si mateix, no es con bé, ja que amb NEVEN els cels i les intrigues palaciegues, anaven al orde del dia. El CELS i L'ENVIDIA, son part de la bandera D'ESPANYA, va en la mentalitat d'alguns.
Que si PESIC i MALKJOVIC entrenadors extranjers amb caracter, que si LAMAS argenti amb caracter, GIANNAKIS greg amb caracter, MARKOVIC ex jugador volgut per l'aficciò.
Senyor a mi en particular no ens vaig a deixar que em preguen el pel, fins que no vega que la gent que mana, no tota es roin, alguns dels que estan no desapareguen QUANSSEVOL entrenador MARIONETA no em val, ja que AQUEST any el ridicul es "SUPINO".

WILLY.- ELS QUE MANEN NO EM TIREN DEL PABELLÓ PER QUE HI HA GENT QUE VAL LA PENA, JO PODRIA VIURER SENSE ANAR, M'AGRADA EL BASQUET PER D'AMUNT D'UNS COLORS PREDETERMINATS,PERÓ QUE NO HO INTENTEN MÉS VEGADES PER QUE LA GENT NO ES TONTA I JA TENEN IDENTIFICAT QUI ES CULPABLE.
UN BON METGE OPERA ON SIGA, LO QUE NO ES POT FER QUE ET DEIXE OPERAR UN INTRUSS EN EL MILLOR HOSPITAL DEL MON.....E DIT...........

3 comentarios:

carlos perez dijo...

esto no lo salva ni phill jackson.los dirijentes a buscar recursos,y los profesionales a usarlos ,coño no es tan dificil,y a dejarse de gatitos en el estomago,coño,seguro que con el amor que nosotros tenemos por este club,lo hariamos mejor que alguno de ellos,a mirarse el ombligo y mas humildad y sensatez,y mas amor propio,joderr

forner dijo...

AVORE YO ET DONE LA RAO WILLY.PERO EL QUE PAS AÇI ES QUE EL SR ROIG NO TRACTA IGUAL ELS SEUS NEGOÇIS A MERCADONA QUE AL BASQUET.YO PERSONALMENT LI ESTARE TOTA LA VIDA AGRAIDISIM PER LA SEUA APORTAÇIO ECONOMICA,PER QUE DEIXE FER FAENA DE BASQUET A LA GENT DE BASQUET.AL CARREC DELS MERCADONES ESTAN GENT MOLT CAPAÇITAT PER AL CARREC PUES SOLS TE QUE FER EL MATEIX AL BASQUET.(PERO MANTENINSE AL MARXE DE LES DEÇIÇIONS ESPORTIVES).ENTONÇES SI NO FUNÇIONA EL EQUIP COMPENDRIA QUE SEN ANARA YO FARIA EL MATEIX NO PALMARIA PASTA PER LA CARA.UN ABRAÇ A TOTS I AMUNT POWER MES QUE MAI!!!!!

Anónimo dijo...

NO SE MAI DE QUE PARLES, T'HO JURE.
PERO TENS RAO.
EL DIJOUS PASSAT ESTIGUEREN ELS TEUS DOS GERMAMICS SOPAN XUNTS, I ES VAREN FOTRE UN ENTREPA DE CARN DE CAVALL. HON ESTAVES CARABASSA???. AVANS DE QUE ACABE L'ANY TENIM QUE QUEDAR PER ESMORSAR