sábado, 20 de noviembre de 2010

CARTA OBERTA AL QUE VULGA......







-ENTENDREU.
-RECAPACITAR.
-REFLEXIONAR.
-ALS QUE NO VOLEN ESCOLTAR.
-ALS QUE NO VOLEN DONAR-SE CONTER.
No es per fer una arenga polìtica, però m'agradaria que al "POWER VALÈNCIA BASQUET CLUB", la gent que mana al club es done conter de que fem el ridícul dia a dia. Quan s'alçem de repent ells mateixa provoquen que caiguem. A el meu poc entendre tan sols hi ha un CULPABLE de la situació actual, i no es altre que JUAN ROIG.
Ell es el que fica, despedeix, i paga el club "ALMA MATER", MECENAS, I pare adoptiu de la criatura del VALÈNCIA BASQUET CLUB.
Quan fa uns 25a anys, i mitjançant VICENTE SOLÀ, els germans ROIG, es fan capaços de portar l'equip cap a un gran projecte, desprès d'una baixada de categoria. Es viu una REFUNDACIÓ DEL CLUB. Es fitxa a un dels millors entrenadors que podrem tindre mai, i no es altre que un gran estratega com VUKOVIC, com bon BALCANIC que es i que viu el basquet com una religió, i que MIKI fora el que controlara els aspectes tècnics, tàctics, i demès cosetes que feren que l'equip guanyara una COPA DEL REI. Va ser vilment defenestrat, mai VUKOVIC parla mal de l'equip, i sempre s'ha prestat a ajudar-lo, per aixo jo parle d'ell açi com un dels millors.
-Qui va tirar a PACO OLMOS?. Un dia avanç de començar la pretemporada, deixant a un equip que venia de guanyar un tìtol i de haver quedat SUB-CAMPIÒ DE LA A.C.B.
-Qui a fet possible que per aquest club, hagen pasat un grapat de tècnics i que cada ù, era diferent, fitxavem ù i l'altre pensava diferent, mai em tingut continuitat.
-Qui per celets i per envidia mal sana tira al altre gran geni, que no es altre que NEVEN SPHAIJA.
Es pot tindre mols diners, guanyar una mitja de 1 mil.liò d'euros diaris desprès d'impostos, de tindre moltes terres de llavor, de tindre una gran empresa, de tindre més de 10.000 treballadors, qui no coneix algú dels treballadors de MERCADONA, qui no ha passat per el seus locals comercials.
Lo que passa que vostè no te n'idea de basquet, i no es que ho diga jo, ho diu practicament tot lo mon. Vostè no pot manar, ficar unes persones a manar que no tinguen n'idea, millor dit: "NO TENEN N'IDEA DE LA POCA IDEA QUE TENEN". Lo que te es un servici d'imatge i de comunicació que li fa una gran feina, que li diu tal vegada coses que no passen, cosses que s'inventen, i vostè en veritat possiblement no faça res per preguntar a altres persones ,ja que tan sols una penya de basquet no les representa a totes, no un aficionat es la majoria de aficionats.
Quan vostè i al grit primer de la PENYA EL TRIPLE demanarem la DIMISSIÓ DE SENDRA, vostè tarda poc en tirar-lo, una cosa pareguda a la que li passa el l'altre dia amb la mateixa situacció amb MANOLO HUSSEIN. Va escoltar que la gent pegava un grit en contra i sense ser directiu es va quedar per tirar-lo.
ES possible que algun dia deixe als professionals al comandament de l'equip, i que la gent que d'açò sapia algo, farien que l'equip pujara i aixi mateix faria que el club també ho fera.
Ningú esta discutit lo que ha fet per el club, ha deixat 100 mil.lions d'euros en 25 anys al VALÈNCIA BASQUET CLUB. Un gran empresari que més o menys factura el 5% del PIB al PAIS VALÈNCIA, vostè que es maneja a les altes esferes de la política i empresarial de la COMUNITAT VALENCIANA, no se com en tants de diners ficats, no hi aixca un pabelló propi amb el seu nom al cap d'avant, i un club que fora un dels millors d'Europa.
No entenc res, i cada dia entenc menys, un dimecres fem una reunió amb les penyes ratificant al entrenador, i al altre dia dijous i al partit del ARMANI MILAN tiraven al MANOLO HUSSEIN. Un dia fa bon oratge i al altre trona més que un dia de GOTA FRIA.

WILLY.- SI ALGUN DIA REMAREM TOTS AL MATEIX MOMENT I DIRECCIÓ, NO HI HAURIA UN EQUIP MILLOR QUE NOSALTRES, JA QUE COM UNA VEGADA EM DIGUE SANDRO ABBIÒ:

-A Valencia hay dinero, hay aficiòn pero falta que todos tengan ambiciòn y uniòn.

EL " PICO ABBIO" TENIA MÈS RAÒ QUE UN SANT.
WILLY.- JO CITARE UNA ESTROFA DE L'HIMNE DE LA CONUNITAT.


...TOTS A UNA VEU, GERMANS VINGAU....HO FEM AIXI O MAL ANIREM.

No hay comentarios: