domingo, 30 de noviembre de 2008

VELES E VENTS!

"Bones veles i bon vent", això es lo que li farà falta a PACO,el pare de un molt bon amic, això mateix mos fa falta a tots en aquesta vida. Es un homenatge perquè el dissabte 29-N ,va faltar, ja no esta entre nosaltres i se de molt bona tinta que a deixat un gran huit a eixa família. Moltes vegades no coneixen ven bé al personatge però coneixent al meu amic," PEPE D'ALBAL" i si es com ell i crec no equivocar-me. Ja que ell es molt treballador, home de família, responsable i demés coses, pareguen-se la meitat a son pare ja mos demostra lo gran que era el TIO PACO.
Com catarrogí fi, que ho era res mes que dir, de" CATARROJA AL CEL" dirien ells, tan sols desitjar-los que quan vatgen per eixa" ALBUFERA" que hi ha al cel tinguen bon vent i que les veles ho aguanten i tan sols tenen que fe-se un vaixell. Tranquil TIO PACO que la gent que deixa açí, el recordaran com ho era " UN GRAN HOME".
A tots els familiars vull desitjar-los el meu gran condol per-la perduda de eixe gran home, jo se que un dels grans perjudicats per la falta del seu iaio, es MARC ja que el tenia com el seu referent de persona, era el que li ensenyava a ser persona primer i llaurador, pescador i demés oficis que hi han després, ja que eixe xiquet es especial, a tots vos dic que el records de les persones es mès fort, ja que als bons els recordem molt bé, ja que somniar es gratis de moment.

PD.- A TOTS VOS DONE LES MEUES CONDOLÉNCIES, JA QUE VOS LES HAURE DONAT EN PRESENCIA ,APOYEU A VOSTRA MARE QUE LI VA A FER MOLTA FALTA. D.E.P. PACO

No hay comentarios: