lunes, 1 de diciembre de 2008

REIS MAGS DEL BASQUET!



Que grans jugadors que hi han en la foto, qualsevol dels tres ens enamora i ens han fet disfrutar moltisim, jo soc partidari de MAGIC, encara que de JORDAN I BIRD hi ha que parlar apart, ja que son dos jugadors molt importants i referents en els seus equips i en diferents epoques.
MAGIC JHONSON per mi a sigut lo maxim, ja que un jugador que media 2,06cm, no es facil manejar el balò com ho feia ell, com pasaba i quins passes donaba als jugadors, tambe hi ha que reconeixer que tenia un gran equip al seu voltant, KAREM,SCOTT I WORTHY, eren uns jugadors que li feien la feina mès facil. Un jugador no es res si el equip no l'acompanya i aixi ho feien els CELTICS I ELS LAKERS, als anys 80 quant els dos equips feien els millors partits que jo he vist mai.
Jo com amant dels LAKERS que soc, veig que ara tenim un poc més d'equip que els anys passats quan teniem uns dels pivots dominats com SHAQUILLE O'NEAL, aixo ho han suplit amb un jugadors com GASOL i eixa jove promesa que es BYNUM.
Crec que guanyar a la n.b.a. es dificil ja que els CELTICS ho estant fent molt bè, sera molt dificil guanyar encara que per empeny no sera, ja que aquest any han començat molt bè. A gasol com a espanyol encara mès per jugador dels LAKERS li desitje que em faça feliçja que tan sols li demanare als reis mags del basquet que aquest any guanyem la N.B.A., aixo seria de lo millor i d'amunt GASOL seu mereix.

PD.- GO LAKERS,GO LAKERS

No hay comentarios: