sábado, 6 de diciembre de 2008

30 ANYS DE CONSTITUCIÓ!!



Hui es conmemora el 30 aniversari del referendum, de la aprovació de la constitució espanyola, i com no podia ser menys s'han fet actes per conmemoran-ho. Hi ha gent que pensa que es podria reformar, encar que jo ho veig dificil perque no hi ha consens, en els dos partits majoritaris.
Jo crec que si que deuria de reformar-se, ja que aqui no l'agradarìa que el seu fill fora president al seu pais, estat.També reformaria la corona ja que cadaescú deu de treballar tots els dies per guanyar-se jornal, i aixi mai et podin dir res si algun dia no pots a treballar.
Les autonomies com tal deuen de ser"autonomes",pero també responsables a les hores de gastar-seu tot i que" PAPA ESTAT" tinga que pagar-ho tot. A la constitució cabem tots els que vuigam, ja que molts que varen votar en contra d'ella, i ara son ultradefensors, i aixo no está be ja que "TANTO ME QUIERES QUE ME HARAS LLORAR", i jo no em fia d'ells.
Espere que es celebren molts aniversaris i que de una vegada per totes aquest estat, siga de una vegada lliure en tot i que els que es dediquen a donar sermons als pulpits no es claven en politica, i que tan sols es dediquen a salvar les seues almes, per un estat "LAIC JA".
La ignorancia es una de les malaties mès grans al mon, es que defenen un estat centralitzador, son els primers que es fan amics aon el FEDERALISME está més estingut(U.S.A.,ALEMANYA,FRANÇA I ALTRES),mots d'aquestos paissos tenen un estat federal el cual funciona molt bè.

PD- ENCARA QUEDA MOLTA FEINA, PROFUNDIÇANT AMB EL AUTOGOVERN DE LES AUTONOMIES, LAICITAT, REPUBLICANISME,I SOBRE-TOT JUSTICIA SOCIAL.

No hay comentarios: