sábado, 27 de diciembre de 2008

BON NADAL A TOTS!



Son moments en que la gent, sol reunir-se amb la família, sobre tot lo bonic es poder recordar coses de quan eres xicotet, i feies coses. Si PARE NOEL i ELS REIXOS MAGS, pogueren parlar en aquestos dies, dirien a la gent que el espirit dels nadals no son, el gasto monetari per poder agradar a la gent. Ells dirien que no son competencia, ja que l'alegria que agafen els xiquets i els més necessitats, no es pot medir per qui els ajuda si no lo que els ajuden.
En aquestos dies de crisis econòmica i de valors, ja que desde el meu punt de vista, tot aço en gran part ve per la avarícia de uns quants. Que no han mirat aqui destrueixen, psíquica i moralment. Quan aquesta gent se vanagloriaba de lo bè que li anava, no preguntava lo mal que li anava als altres, i ara si que es queixen de la crisis, que ell han provocat. Els nadals no deuen de ser dies per martirizar-se, encara que el problemes estiguen ahi, ja que el temps es inexorable i els dies pasaran i la realitat superara la ficciò, i a totes les persones que jo conec i estan en atur, lis desitje que encontren prompte feina, ja que els treballadors tan sols podem demanar salut per treballar.
ALS REIXOS I A PARE NOEL, els demane que la gent puga viure en pau a tot el mon, i que les guerres que hi han al mon s'acaben. També demane que tots el xiquets siguen feliços i que els maltractaments, tortures i demès "infámies humanes" s'acaben." QUASI RES PORTA EL DIARI", no demane res, pense jo. I es façil complir-ho, tan sols aço es de que la gent tinga "CONCIENCIA", i que es dediquen a fer el be i no ha fer la punyeta.
Ja está bé de fer el "ninot", fem lo verdaderament important a la vida, i aixo per a mi es per lo menys, no " MAL FER" a ningú, i si es pot ajudar millor que millor.
BON NADAL A TOTS I PASSEU-SEU MOLT BE.

No hay comentarios: