lunes, 15 de diciembre de 2008

ADEU BUSH I NO TORNES!

Aquest home ha fet lo que moltes persones faríem i no s'han atrevit fer. Cap persona es mereix que un home com eixe " INCOMPETENT" el mane i siga president del govern al seu país, incapaç de saber on te la ma dreta,i mès a mès" INCULT" ja que no sap ha on estan quasi tots els països del mon, i no els sap per que no els ha invadit.
Els deliris de grandesa es paguen cars, i si no que li diguen a NERON,i altres FLIPATS que hi han agut al mon, els dictadors son dictadors tot i que hagen segut elegits democràticament. El trio de les AÇORES varen ser prepotents, arrogants i sobre tot no van calibrar que tal vegada, es passaren de frenada, ja que això de les morts per " efectes col.laterals", es de mal gust per les famílies que ho patixen.
Menys mal que 100 anys dure ni cos que ho aguante, el mon ara es més insegur, i cada vegada estem patint més actes terroristes, ja que si algun país no es dedicara a ensenyar a eixa gent, hui no tindríem els BEN LADEN de torn, i açò si no ho agafes de broma no hi ha per ha on agafar-ho, i per això fique el ultim vídeo aquest de BEN LADEN.
Fins i tot lo bo es que BUSH s'en va i mai més tornara, tal vegada s'en vaja amb el " TIO ANSAR", i es done per impartir conferencies a les que jo no aniré, per si de cas algú els tira alguna sabata.
PD.- ESPERE QUE TORNE LA CORDURA AL MON, I ENS VAJA MILLOR QUE ABANS.

No hay comentarios: