miércoles, 5 de noviembre de 2008

JA,JA,JA,OOOOOOOOOOOBAMA!


El canvi ja esta açi, espere i desitge que els neolliberals i neo-conservadors de tot el mon tornen a les tiniebles d'aon no deurien de haber vingut, ja que eixa gent es la que quasi, sino del tot quasi desmonta el mateix sistema capitalista que ells volien tant.
El primer president nord-americà negre de la historia, que ix reeletgit i el primer que es deu d'afrontar a una situatzio economic d'un gran calat politic, eixe home deu de ser el abanderat mundial de les reformes economiques i no el personatje i per no dir un altre qualificatiu com es el actual president GEORGE W. BUSH i els seus sequaçes. Eixa mateixa gent que lo unic que ha fet es desfer el sistema i no protegir-lo.
Avanç ni haben uns quants sistemes economics i el CAPITALISME un poc mès protegit i aon uns quans, no es façen en tot i el "TODO VALE", siga el lema de campanya i aon alguns encara a la COMUNITAT VALENCIANA façen gala i propagen el famos " LO QUE FAÇA FALTA".

Meet Barack Obama - Watch today’s top amazing videos here

Lo important no sera lo que haja dit al mitins, sino lo que faça per canviar el rumb del mon, que ajude als seus lo primer i que colabore en un mon millor i mès estable,ja que desde sa casa se li mirara amb "LUPA",i alguns nord-americans el voran per el seu color de pell en volta dels seus coneiximents i el seu bon fer.


PD.- QUE TINGA SORT I QUE EIXA SORT LA REPARTIXCA PER TOT LO MON.

No hay comentarios: