domingo, 23 de noviembre de 2008

DIES DE GLORIA I D'ORGULL

Cada persona al mòn te un dia de gloria,eixos dies son especialment feliços, ja que si ho faç tù no te merit, lo important es vore la evoluciò dels teus fills, ells son els que et fan feliç en eixos xicotets i importants moments. Aquestos dies es celebra el dia de STA.CECILIA en honor a la musica i als musics, jo em senc especialment feliç perque una de les meues filles ha eixit per primera vegada a la banda D'ALFAFAR, hui per ella es un gran moment que espere i desitje que recorde sempre,que faça amics i que aquestos siguen part de la seua vida. Tambè estic orgullos de la mes xicoteta que per primera vegada esta en la pedrera de la banda i per primera vegada ha realitzat un concert a BENAGUASIL. Ser musics pot ser un estil de vida i una feina per altres, lo que li quedara sempre sera el moment que visca en eixe moment,com dirien els filosofs" CARPE DIEM",sa mare i jo estem de lo més orgullosos de les nostres filles, ja que ho son tot per nosaltres. La magia en aquestes xiquetes està servida ja que el seu camí el deuran de fer elles, encara que els pares som els que guiem durant un breu període de temps als fills. El acte de hui ha sigut molt emotiu per a tots els que estabem allí, ja que jo fa anys ja ho vaig viure i se lo que estaben pensant en eixe moment, totes les mirades estan pendents de tù. El TEMPS es l'únic que regeix aquest mon, i no els DEUS imaginaris que alguns tenen al cap, mana de tot i de tots,veus pasar el temps i no et quedes indiferent ja que veus com tots al teu voltant evoluciona, els dies pasen i tots ens fem mès majors encara que lo bo de tot es cumplir anys i vore als teus fills,amics,família i gent en general fer-se majors.
La musica fa que le fieres es queden quetes, i desde açi recomane a tot hom que porte als seus fills a escoltar mùsica i si els agrada que els fiquen a una escola de mùsica.

1 comentario:

Unknown dijo...

Ja podeu estar ben orgullosos de les dues filles tan meravelloses que teniu, no podia ser d'altra manera venint de vosaltres dos!
Moltes felicitas als quatre i especialment a la protagonista d'aquesta història.
Si que és de veres que el temps és inexorable, per això mateix hem de gaudir cada moment que d'altra banda és únic i a més hem de gaudir amb la gent meravellosa que tenim al costat, cada minut que passa és un minut menys ...
Aprofitem que s'acaba. Besets. Anna.