lunes, 15 de septiembre de 2008

TRI-LLINGUISME?


Els governants de la COMUNITAT VALENCIANA,estàn fent un poc el ridìcul al dictar normes per les quals ni ha que donar l'asignatura d'educacò per la ciutadanìa en anglès.
El meu idioma matern es el valenciá, ja que ma mare el parla i sincerament ja em dona que pensar si aquesta gent no sap quin idioma parla sa mare, o presuntament no sap de ha on es la seua progenitora.
Es pot estar manat i en la opociciò, lo que no es deu fer es "FER-LI LA MA", als ciudatans valencians, perquè no se plantejen donar" RELIGIÓ" tambè en anglès,serà que no volen que els seus col-legis privats es façen mès cars, o que tal vegada si la gent donara religió en anglès, o la gent major no aniria a l'esglesia o tal vegada els jovens es feren ANGLICANS.
La oposiciò no està ni se l'encontra, es impensable que es pugera donar eixa assignatura com es va a impartir açi a cap altre joc del estat espanyol, per que a aquestos personajes no han parat de dir i defendre lèspanyol a" capa i espasa", de fet en la T.V. valenciana es parla mès castella que valencia,perque no parlen tambè angles en CANAL NOU.Que dediquen els diners dels contribuyents en dotar de profesors d'angles les escoles de primaria i es deixen de tonteries,i que no es prenguen "mentjar caducat" ja que això pot deixar sequeles psíquiques.
Les meues filles van en llínea en valencià i la meua dona es castellana, elles parlen castellà i valencià tranquilament en tots els ambients i situaccions,parla mès valencià que tots els que manen al govern de la comunitat, els quals son els primers que deurìen donar eixemple i deixar-se d'experiments.


PD.-JO SE QUI ES MA MARE I EL IDIOMA QUE PARLA.

No hay comentarios: