sábado, 27 de septiembre de 2008

ONU=UTOPISME?


No fa molt a NOVA YORK s'esta relitzant la 63 asamblea general de les nacions unides, si començem per el nom ja es tecnicament utopic, quan es va formar la ONU al 1954 un 24 d'octubre.
Mai es podria pensar que uns quans paissos bloquejarien de forma alarmant el funcionament de l'onu, i un pocs farien del consell de seguretat una "casa de llumenetes", ja que 5 paisos manen sobre 192.
La força a traves de les resolucions del organisme regulador de l'onu, em pareixen bè si es arriba aun acord majoritari, i que els acorda per sancionar paissos no partixquen de uns pocs i alguns dels paissos que atacaren IRAK, tingueren la poca vergonya de no reunir-se a la seua sede central.
Una volta al any de manera general es solen reunir a NOVA YORK, els presidents de tots els paissos a reu del mon per parlar, alguns directament van a JUSTIFICAR el seu nepotisme al hora de portar el mando al seu pais, en economia i en polìtica..
Als anys 60 del passat segle va parlar un politic revolucionari a la asamblea general, i ja parlaba de un nou mon en la que tots puguerem ser iguals.Segun la teoria NEOLIBERALISTA que no capitalista, en la que se enquadraben el trio de les AÇORES, en la que tot els beneficis foren a parar a mans dels poderosos, deixant les miseries per als POBRES. Sa demostrat per tots que eixa teoria neoliberalista que açi en ESPANYA va ser realitzada per AZNAR i companyia, a portat al mon al CAOS FINACIER, tot agravat per el pais mès poderos del planeta, aquesta gent vol que el mon s'estabilitze economicament, jo espere que els culpables siguen durament castigats..

Particularment entre OBAMA I McAIN, em que de en el candidat demòcrata, ja que el repùblica es de la corda del que estaba avanç, i el mon vol i desitja un CAMBI.


PD.--Com van dir un dia val mès morir de peu que viure sempre agenollat.

No hay comentarios: