martes, 23 de septiembre de 2008

HI HA GENT QUE NO S'ENTERA!


Ni ha energumen que no sap que estem en 2008, i que les seues idees no es poden defendre amb violencia, ni han altres que encara no sen adonen que el regimen acaba per els 70 del segle passat, els assesins no tenen cabuda aquest estat, i els caciqs que encara ni han sobre tot per terres castellonenques tampoc.
Les dues situacions son diferents pero veneb arrastrades de fa molts anys es deuen de donar-se conter que a ESPAÑA, existeix una democracia i la gent vol conviure en PAU.
Els terroristes deurien de fer-se un plan renove JA, deixeu-se les armes i alçeu-se de mati per guanyar-se el sou com fem tots.
La situaciò dels que manen a la diputaciò castellonenca no es per menys que pintoresca, que casualitat que al jutjat de NULES han passat 6 jutjes en poc de temps, i que quasi tots estan en el mateix bufett de abogats a MADRID.
Tambè podria parlar del cas de MARBELLA, ja que despres de la intervenció al ajuntament no goberna la antiga oposiciò, sino aquells que son pareguts als que ni haben en idees neoliberals i de credo.
Si algu no s'entera ni quan "se corre", eixe es BUSH i els seus asesors economics, ja que si ells diuen mentides sobre bombes i guerres irreals, tambè deurien de fer-seu mirar. Les prestigioses universitats americanes no tene ni "IDEA" de ensenyar-ho, ja que eixos que se dediquen a les finançes deurien d'estar de vacances el dia de les classes, HARWARD, YALE,PRINCETON,senyors deuriueu ensenyar lo que mon pare defineix com el " contar de la abuela", i menys bonos basura i deixeu-se de tonteries economiques, ja que sempre perd el de sempre els " POBRES". Si alçara el cap KARL MARX voria que el pais mès capitalista del mon i precursors del NEOLIBERALISTE teoria demoniaca per si mateixa. Han fet lo contrari al capitalisme o sea un proteccionisme a ultranza,"HAN PRIVATIZAT ELS BENEFICIS I HAN SOCIALITZAT EL DEUTES" aço es el mon al reves, espere que els autors del desastre economic no sen vatjen de "rositas" i que siguen jutjats i els ideolegs de aço els famosos del "TRIO DE LES AÇORES" es caiga el monyo de tant de pensar, no es desitxe res mal, ja que els seus fills voran lo que han fet, ja que de" fills "esta ple el mon.Tot aço com ho dic desde la presunciò de inocencia i no com fan ells en els famosos ATACS PREVENTIUS.



PD.-LO QUE NO VUIGAU PER VOSALTRES, NO HO FEU A UNS ALTRES.

No hay comentarios: