sábado, 16 de julio de 2011

SUMAR,RESTAR, MULTIPLICAR Y......


...DIVIDIR.
RESTAR Y DIVIDIR son formes matemàtiques negatives.
SUMAR Y MULTIPLICAR son positives.
Si açò ho apliquem a la política certes formes i practiques de divisió i resta son normals a la oposició. Si estas al cap d'avant de un GOVERN DE UN AJUNTAMENT, AUTONOMIA O GOVERN CENTRAL, no es veu bé que un que mana faça i diga coses negatives sobre el seu paìs,nació o poble.
Esta bè que la gent faça auditories, que diga com esta el poble, però si esta clar que n'hi ha un dur al calaix, no em pareix bé que es faça un sobresforç fent cartes per que la gent vega com esta la situació, no comprenc tampoc el que un grup municipal parle mal i diga que no pagara a ningun dels seus proveìdors fins l'any que bé ja que això es negatiu per les empreses que no de forma directa soporten i donen avituallament al ajuntament.
Quan uno guanya en una batalla se li presenta una disyuntiva, i no es altra que intentar integrar als perdedors, un poc de MAGNANIMIDAD no vindria mal per el bé del poble..
Tampoc vindria mal, dir les cosses que s'han fet bé i dir també si altres persones, comuitats autònomes o governs centrals ens deuen diners, ja que si no es aixi, si que em preocupara la deuda real del AJUNTAMENT D'ALFAFAR.
Tan sols demane que es diga tota la veritat, que em diguen lo que es deu, i lo que ens deuen...i lo que te gaste i lo que no vas a donar, això de manar es més difícil que esta a la oposició.....
LIS DESITJE SORT ALS NOUS GOBERNATS I AL ALCALDE D'ALFAFAR....QUE FEINA TENEN UN RATO.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Xeraco et saluda. Endavant germamic

willy dijo...

GRACIES ANONIMUS....GRACIES