miércoles, 20 de julio de 2011

S'ÉS O NO ÉS.....

INOCENT O CULPABLE.

Si un és innocent no ha de dimitir, no ha de reconèixer el que no ha fet.

Si és culpable i dimiteix per això, no em sembla bé que no ho hagués fet abans.
No m'agrada la gent que es sacrifica per una cosa que ell diu que no ha fet si FRANCISCO CAMPS no és culpable no hauria d'haver dimitit.
No és de rebut a la meva manera d'entendre que no es demanin eleccions autonòmiques, ja que és una desvirtuació de les pròpies eleccions, els seus electors s'hauran de sentir defraudats per una o altra causa, ja que el que ho cregui no s'entendrà el que ha fet, i el que no ho cregui, el que cregui que encara que siguis d'un partit l'únic que vols és l'honestedat de la gent que governa.
La gent i afiliats del partit popular que jo conec en el meu poble em mereixen molt de respecte, són gent que han entrat amb molta il.lusió a fer la seva comesa, podrem estar o no d'acord, però a tots se'ls suposa la seva honorabilitat, se'ls suposa que siguin bona gent.
En tots els partits couen faves, que no parlin molt fort els socialistes, que ells de certes pràctiques saben una estona, que no digui ningú d'aquesta aigua no beure, i que siguem capaços tots de veure a la gent que sobra sigua del partit que sigua, i que no haga de dimitir forçadament ningú.
Que la gent sàpiga anar-se'n a casa un minut abans de que passen les coses, no fa falta per ser feliç estar tota la vida vivint de la política, hi ha més formes de vida, cal buscar una autèntica regeneració de la vida política, si no acabarem malament, la gent es sentira defraudada amb els polítics bons i donaran pas a altres formes de govern que ningú vol. De polítics de tall feixista "front nacional francès".

A mi particularment m'ha defraudat PACO CAMPS, ja que en sentir el seu discurs el diu que no és culpable. Jo mai assumiria mai una autoria de res si no fos culpable.

Hi ha una dita que diu: SI EL RIU SONA, AIGUA PORTA.

PREFEREIX DIR QUE UN ÉS INNOCENT MENTRE ES DEMOSTRE EL CONTRARI.

No hay comentarios: