lunes, 7 de junio de 2010

LAKERS-CELTICS (1-1).


Mamma mia, hemos perdido el factor cancha.
Aixó no ens favoreix i que dir que LOS ANGELES LAKERS deu d'anar a BOSTON AMB HÚMILTAT I TREBALL I PER LO MENYAS GUANYAR.
Si no guanyen d'amunt de fastidiarme el dia , perd un esmorsar, ja que si guanye jo no el pague i no tinc ganes de perdre. Particularment la gent que l'agrada els CELTICS hem cauen de lo més bé. Peró d'ahi a pagar va un mon, i no tinc ganes de soltar ni un duro.
Si treballem amb húmiltat i no tingam soberbia podem guanyar, es dificil peró no imposible.
GO LAKERS ............GO PAU GASOL.
I UNA COSA TINC CLARA ,SI ELS ANTICS JUGADORS DELS CELTICS ALÇAREN LA VISTA I VEREN AL SEU EQUIP TANT POBLAT DE GENT DE COLOR, MORIEN 2 VEGADES. AÇO SERA EL CAMBIT GENERACIONAL.

3 comentarios:

CISCO dijo...

Deien als 80, qu'els Celtics eren racistes perque jugaba molt de blanc. Ojala digueren lo mateix dels Lakers si en ells jugara un tal Larry Bird i un altre Kevin McHale. Encara que de negres tambe hiaven con el jefe Robert Parih ( doble 00 ) o el base Dennis Johnson

willy dijo...

el que parla de colors es un idiota i ha que parlar de homes, i com es dempostra el larry bird i magic varen ser bons amics, encara m'enrecorde de la samarreta que em vares egalar, ets un crac.gracies desde DEARBORN.

CISCO dijo...

2-1. Factor camp recuperat