lunes, 14 de junio de 2010

JO SE QUE NO SE RES!!!!!!!!!!!!!!

.................NI JO NI MOLTS, QUI ANAVA A DIR QUE LE BARÇA MEGA EQUIP AQUEST ANY ANAVA A PASAR-HO TANT MAL AMB LA FINAL QUE ESTA JUGANT AMB EL BASKONIA.
QUI DIGA QUE SAP ALGUNA COSA ES MENTIDA, LA GENT NO TE NI IDEA DE LES COSES , JA QUAN MÈS CREUS QUE SAPS D'ALGO, POT SER QUE FALLES JA QUE DE SABUTS I DE HEROIS EL CEMENTERI ESTA PLE.
AQUEST ANY AMB VALENTINO ROSSI FORA DE JOC, AMB ELS FERRARIS QUE EM DONEN MALT DE CAP, I ELS ANGELES LAKERS QUE LO MÈS SEGUR QUE NO GUANYEN LA NBA, M'ESTANT DONANT MOLT PER EL SAC, I POT SER QUE L'UNIC QUE EM DONA SATISFACCIONS VA SER EL POWER VALENCIA BASQUET CLUB, I AHI ME DONE CONTER QUE LA GENT NO LI TENIA CONFIANÇA, JA QUE L'EQUIP NO ERA LO SUFICIENTMENT BÓ PER GUANYAR RES.
LO QUE MES M'AGRADA ES NO SABER DE RES, PERÓ NO HI HA NINGU QUE EM FAÇA PERDRE LES MEUES IL.LUSIONS, JA QUE COM UN XIQUET EM COMPRE SAMARRETES DE FERRARI I DELS VALÈNCIA BASQUET, COM SI FORA JOVE, LA EDAT NO ES CONDICIO DE JOVENTUT, LES GANES DE VIURE I DE SOMNIAR NO ME LES VA A LLEVAR NINGUNA PERSONA , I LES MEUES IDEES ES MORIRAN AMB MI.

JO SEMPRE SERE DEL QUE JO VULGA ENCARA QUE NO SIGA DEL MEU PAIS, M'AGRADEN LES PERSONES DIFERENTS I LES IDEES NOVEDOSES.

1 comentario:

CISCO dijo...

Ja comences a desconfiar dels Lakers, aixo es una bona noticia. I com tu be dius que no tens ni idea de res......