miércoles, 23 de junio de 2010

ELS LAKERS,ELS MEUS AMICS I JO.






Ja fa molts anys de la meua passiò per els LAKERS, enllà per el anys 80 de l'altre segle, em pasaba mols ratos mirant i escoltant cosses de la NBA, els partits molt emocionants que feien el LAKERS-CELTICS.
Per mi el millor jugador asigut sense dubtar-ho, i fins que no naixca altre jugador amb 2,06 metres i jugue lo bé que ho feia MAGIC JHONSON, ja que ell el primer any a la NAB, guanya jugant de pivot, i com ell volia. Era i es un home privilegiat, ja que esta fent lo que vol, treballa per els LAKERS, i esta en la feina que ell vol.
Fa uns anys el meu amic, millor dit mès que amic GERMAMIC"SISCO", ES VAREM REGALAR per el aniversari de cada uno, les samarretes que veieu alli, uns 20 anys mès o menys. L'altre dia i com si de 2 xiquets forem, es varem ficar les samarretes i no va ser premeditat es 2 varem coincidir i això a mi em va fer molt feliç.
QUE MILLOR QUE SI UNA COSSA T'AGRADA TAMBÈ HO FAÇA UN DELS TEUS MILLORS AMICS, AIXI SI ES PERD EL CONSOL ES DIVIDEIX I SI ES GUANYA TOT SON FELICITACIONS.

1 comentario:

CISCO dijo...

Llastima que les circunstancies dugueren a que acabara promte el esmorsar. Pero em consola que hian mes dissabtes a la resta de l'any per a gaudir de la teva companya, bueno i del samarro que faltaba si algun dia es digna a vindre. Quin trio per anar a rascar safanories.