jueves, 15 de abril de 2010

LA MEUA REPÚBLICA!!!!!!!!!!!!!!!!



Com m'agrada pensar que cadaescú, viu en una REPÚBLICA, a sa casa esta clar.
Si la gent es pensa que es el rei de la casa s'equivoca, ja que de xicotet eres un príncep, i de major si et cases passes de ser el rei de la casa a ser un ESSER ABSTRACTE, i més a més si vius amb 3 dones.
En ta casa manes lo justet, però encara manes alguna cosa, sol ser democràtica, sol ser participativa, encara que hi han homes i alguna dona que pensa que ells son els que tan sols viuen al MON. No m'agrada gens la VIOLENCIA DE GENERE, que cadaescú, si no esta a gust que s'en vaga de casa, i que no faça mal a ninguna persona.
Si trasladrem aquestos pensaments a un país, seria lo mateix ja que si alguna vegada la gent vol decidir canviar el model polític democràticament que es faça.
REPÚBLICA esta clar, fins i tot al VATICÀ quan hi ha que canviar al PAPA, voten per elegir un diferent, i mai es passa la cadira de SANT PERE a la família.
Hui per hui es impossible que a ESPANYA, tindre una república ja que no es donen els requisits, ja que per fer-ho no hi ha gent ni consens suficient que ho demane, els nostalgics ho seguirem demanant, ja que pensem que no es va tan mal a paíssos republicans com USA, FRANÇA,ALEMANYA, ETC.......
Lo que també em preocupa es linxament a un jutge al que jo no li processe el amor que altres li professen, ja em paregue fa temps un jutge estrel.la, quan va interrompre en política, i no va saber portar la carrera política dignament, em pareix que va voler arribar prompte d'alt i no ho a conseguir, i va agafar cels dels dirigent socialistes que d'ell manaven. GARZON no em cau bé, peró no m'agrada que un grup de falangistes, i un jutge que li tenia ganes lleve de la carrera als que fan que els delicuents caiguen en la carçel, i si no que li ho diguen a PINOCHET, el arrest en LONDRES ,que li diguen si feia MERDA com hi ha que fer-la.
Hi ha cosses que m'agraden més que altres però seguire apojant a GARZON i els meus ideals republicans.

1 comentario:

Tente dijo...

Me parece bien meditado tu exposición. Veo que me has comprendido lo que te comente en el facebook.

Me congratula!

Unéte a una buena causa... salvar el futuro de las próximas generaciones, nuestros hijos/as.

Con la unión de ideas, que pueden ser distantes, y con personas coherentes se puede conseguir todo!

Fíjate en la unión de todos los colores, todos distintos, se consigue la luz.

Hay que iluminar el camino de nuestras próximas generaciones. Están perdidos en la oscuridad mediatizada por políticos asentados en su poder.

Han pasado generaciones, años y siglos desde que Platón nos mostró la verdad del ser humano.