sábado, 10 de abril de 2010

A 2 PARTIDOS DE LA INCERTIDUMBRE!!!!


Al més d'abril el dues equips de basquet a la ciutat de VALÈNCIA, juguen les finals europees i estan a 2 partits de sofrir una INCERTESA, per el seu futur més proper.
Espere que els rumors que corren sobre el ROS CASARES no siguen correctes, ja que si nos el any que bé el equip tindrà menys efectius de qualitat i no se com pot finalitzar el equip, ja que següent el millor equip d'Espanya, quasi no te recolzament dels estaments socials i polítics de la ciutat, que serà si no poden fer un equip de garanties.
Que dir del POWER ELECTRONICS VALÈNCIA BASQUET CLUB, el l'equip que m'agrada , ja que també estem a 2 partits de jugar una final i guanyar-la, eixe triomf portaria il.lusiò al màxim accionista per que segueix-ca aportant diners per el projecte ja que segon el meu pareíxer si no guanyem podria ser el principi del fi.
No pot ser que els 2 equips estiguen a 2 victòries de que siguen viables en lo econòmic i en lo esportiu, no es bo per la gent que ens agrada açò, que estigam entre la espasa i la paret.
Açì en VALÈNCIA som especialistes en fer desapareixer equips esportius i de deixar que altres no tant arraigats com la F-1, HIPICA, es façen en totes les ajudes per par d'aquestos polítics que tan sols els volen fer fotos a les finals, i aço sense ajuda pot tornar a ser molt difícil.

JA VOREM A PARTIR DE LA SEMATNA QUE BÉ, DE MOMENT GAUDIRE DE LA FINAL FOUR DE LA EUROLLIGA FEMENINA A VALÈNCIA I EL DISABTE QUE BÉ GAUDIREM DE LA FINAL FOUR DE LA EUROCUP A VITORIA.
FORÇA I AMUNT AL VALENCIA BASQUET CLUB I AL ROS CASARES DE BASQUET.

No hay comentarios: