domingo, 25 de abril de 2010

ELS MEUS 43!!!!!!!!!!!


Hui me despertat com un xiquet amb sabates noves, no podia dormir mès enllà de les 6 i mitja del mati, i m'alçat a les 7 i 20 del mati.
Espere en el dia del meu 43 aniversari poder gaudir de la familia i de poder fer les cosses que m'agraden, i això es fara posible hui anant al pabelló de la Fonteta de sant LLuis, anire a festejar que guanyarem la EUROCUP a VITORIA.
Espere que algu s'acomiade de mi i em deixe fer-me una foto amb el entrenador i em signe a la samarreta, eixa que tinc on estan sigandes la gent mès significativa per a mi en el mon del basquet.
Hui aleshores que son no tinc ganes de parlar de polìtica, ja que encara que un dia com hui a 1707, els valencians varem perdre uns furs que ens feien ser algo dins de uns estat com el espanyol, al 25 d'abril de 1707 va ser un mal dia però es la consecuencia de un matrimoni reial i catòlic. Imal que li pesse a la gent la forma mès federal de representar ESPANYA, es el escut ,eixe escut que varen fer els REIS CATOLICS i representa a tots els territoris i amb les seues señes d'identitat, idioma inclos.
Hui espere que la gent siga millor ja que tots els 25 d'abril per la gent es un dia normal, menys per mi ja que m'alce un poc mès excitata de lo normal, jajajjajaj.

1 comentario:

el coco dijo...

yeeee amic soles 43 jo t'en feia menys uns.....21 o 22 anys.
moltes felicitats de part dels quatre de la família
I AVEURE SI TRIUNFES HUI jajajajaja

pd:pagat alguna cosa