jueves, 17 de diciembre de 2009

QUE BONITO ES EL AMOR.







Que bonic es l'amor quan es té,
que bonic es quan es comparteix,
que bonic es l'amistat,
quan es gaudeix, d'una gran amistat.

Quins moments, quins records.
quines dades més importants,
de records plens,
plens d'amistat.

Quasi tots els dies veus a la teua família, o als teus amics, però quan de vegades els tires a faltar quan no els tens, o els tens lluny. Els records d'infancia s'agolpen en la ment, i recordes tot lo que feies amb els teus amics, cosins i pares els dies de nadal.
Et recordes dels dinars de família i desprès de que ten anaves per la nit de marxa amb els amics, cosa que ara també ho fas però a un altre ritme, i més pendent dels teus fills.
Quan reps alguna noticia de gent que no la veus fa temps, i que esta a la distancia, i veus que li va bè t'alegres de lo més. I més a més si d'amunt et fa un reportatge de una visita a un parc natural com el de CABAÑEROS, l'amistat esta per gastar-la i per saboretjar-la amb uns cafès, si d'amunt d'això els amics te instrueixen amb cultura millor que millor.
També dedicar-li este xicotet lloc a una amiga especial, ja que ella va estar a la meua boda, ell em canta el AVE MARIA, per ella per PALOMA, estarem aquest dissabte dia 20 de decembre a LLOC NOU DE LA CORONA a les 20h., per poder gaudir de la seua veu, a un concert a l'església de eixe poble.
Eixos amics que no es veus molt, i els veus per aquestos dies de recolliment familiar, encara que per mi l'amistat deuria de treballar-se tots els dies del any, per tots ells vos desitge bones festes.

BON NADAL A TOT HOM, DE BON COR.

GRACIES A LOURDES PER AQUESTES MERAVELLOSES FOTOS, I DEIXAR-ME PASSEJAR PER CABAÑEROS.BON NADAL A TU I LAS TEUS.

1 comentario:

el coco dijo...

que bonico es ela amor cuan .......
jejejejeje jajjajajaja
BON NADAL AMIC