domingo, 13 de diciembre de 2009

QUI TE LA CULPA DEL FRACAS ESCOLAR?.

Com sempre algú pensara que les lleis que tenim en aquest ESTAT, PROFESORS, ESCOLES, I ETC.......
Jo crec que es un conjunt de tot, tots tenim la culpa i entre tots ens carregarem la educació dels nostres fills" SOBREPROTECCIÒ, I POC D'ESFORÇ"
Ja que es més façil tractar-los com amics, i no com fills. Ja que els fills deuen de fer la seua feina que es estudiar, i rebre una educació que els seus pares lis donen.
Lo que no deguem de fer es deixar-los el camì sense problemes tot resolt, ells deuen de saber resoldrer-los, i no fer-ho tot els pares, els fills s'acostumbren a tindreu tot resolt, i no s'esforcen gens.
L'altre dia i a un dinar amb un amic meu mestre, ens contava com li va al 2 d'ESO, i nosaltres escoltàvem perquè tinc una filla a eixe nivell educatiu. DEIA LO SEGüENT:
JO ALS XIQUETS NO ELS PREGUNTE AMB QUINS AMICS VAN, SI NO EM PREOCUPE DE QUINS PARES TENEN.
Els amics son importants a una edat juvenil, però si els pares no es preocupen en qui van el fills, no es feina dels mestres ja que ells se deuen de preocupar de donar-los els coneiximents que els falten, lo més grewu es que els pares que deguem de donarlos L'EDUCACIÒ CIVICA necesaria no sapiguem en qui va els nostres fills, o no es enterem si els nostres fills fan o no els deures d'escola.
També entrara la variant de les maquinetes electroniques," PSP,NINTENDO I ORDENADORS", i de les feines extraescolars, massa feina per poder control.lar, els xiquets deuen de tindre altres motivacions però mai una obligació de de solapar l'escola, ja que si no s'esforçen ahi, mal els anira en els temps que corren ara de tant d'atur en la societat.
Els fills també tenen una part de culpa ,ja que no s'en adonen conte, de que tot lo que façen ara els vindria bé, ja que no sempre podran contar amb la ajuda dels pares, i quan més qualificats estiguen millor, esta clar que no tenen la mateixa disciplina a les hores d'estudiar, a ningú ens agrada treballa però ho fem, i ells duen de pensar.
Al govern valència li demane que no lleven recursos per l'educació pública ja que això fa que la gent húmilde sempre tinga una diferencia cultural, amb aquells que va n a col.legis privats, ja que eixa diferencia ara mateix es brutal, i els diners públics no deuen d'anar avans a la F1 o altres events.

LA SOLUCIÒ PAREIX PAÇIL, PERÒ NO HO ES SI NO S'AGAFEN DECISIONS CONJUNTS DE TOTS.

No hay comentarios: