domingo, 12 de junio de 2011

VA DE BÒ......ALFAFAR...


Pasa cada 4 anys als ajuntaments, i no es altra cossa que l'elecciò d'alcaldes. Però en ALFAFAR NO cambiava el signe politic i el color del partit desde feia 32 anys.
El PSOE ha sigurt derrotat a les urnes i el PP ha sigut el guanyador.
L'espectacciò era màxima al salò de plens del ajuntamnet, pareixia que donaven alguna cosa gratis, l'expectaciò era màxima per el morbo de vorer als teus que alçen la copa, i els altres com s'en va amb el cap acaxat.
Espere que els guanyador siguen capaços d'integrar les voluntats de tots els que vivim a ALFAFAR, i els que estem a l'altra part sigam capaços de fer una oposiciò DIGNA.
Una oposiciò de "ACOSO I DERRIBO" i de tirar per tirar, de fer i de construir , no una oposiciò desleial, hi ha que construir uns desde un lloc i altres desde altre.
Els grans partits sempre van per el seu cami, ells no miren a ningun lloc, pareix que porten orelleres com els BURROS, i no fan cas a ningù, pareixera incongruent que els partits xicotets, alguns d'esquerra(BLOC) i altres de centre( CDL), tingam mès esperançes ficades amb el ùnic concejal de EU (ANGEL), que en els altres 20 concejals del arc polìtic del ajuntament.
Si la transparencia exigida del PP al PSOE en esta legislatura es veu reflectida en una transparencia de per vida en el ajuntament d'alfafar, es mante i es reforça, ahi tindran el meu suport i la del meu partit, si ells els del PP volien els conters clars, deuran deixar que tots pugam vorer la situaciò en la que esta el ajuntament, i tambè podrem seguir la realitat en la que quede el actual CONSISTORI.
TRANSPARENCIA.....SOBRE TOT TRANSPARENCIA......I PER LO DE MÈS JA ES FARA LO QUE ES PUGA.DE LA MEUA PART ES VAIG A DEIXAR ALS NOUS DIRIGENTS ELS 100 DIES DE CORTESIA.......

No hay comentarios: