lunes, 6 de junio de 2011

PACO OLMOS HERNANDEZ II


POSSIBLEMENT m'equivocare, però ho farè de tot cor.
Pense que el fixatge de PACO OLMOS per el VALÈNCIA BASQUET CLUB, es un error, i no per que no considere que PACO ho puga fer mal, ni que no puga portar al equip. Pense que es un error per que si al 4-5 partit no es guanya, no es diverteix la gent, tots o quasi tots els aficionats li faran que siga culpable.
Ell no serà mai culpable si no es porta a bon terme , ja que durant 2 anys, de triomfs al PVBC el club no ha sigut capaç de tirar endavant un projecte que faça que es fiquem a l'elit.
D'una ma o d'altra el club s'en conforma en unes tesis que no son revocables, un MECENAS que no mana, però que te gent que mana per ell y que fan lo que vol, fa que quan la gent disfruta un poc li lleva el caramel, lis lleva les ganes d'anar al pabelló, lis lleva les il.lusions. I com sol fer tantes vegades pareix el GUADIANA "EL SENYOR ROIG", torna a capgirar i fitxar a base de talonari, a un altre entrenador guanyador-maniatic, eixos que lo únic que volen es guanyar titols, passe lo que passe.
N'hi han directius que no soporten que els diguen lo que es tenen que dir, i tan sols aquestos entrenadors guanyadors " OLMOS, SPHAIJA, PESIC, MIKI", saben més de basquet, que quans-sevol dels que mana al club. Eixa gent que te el CUL PELAT d'entrenar i de jugar a basquet, i saben com es pot guanyar. Saben i juguen amb els jugadors que altres fitxen, i saben guanyar amb grans jugadors i amb d'altres no tan grans.
La penya el triple i jo com integrant ja varem anar a un sopar d'acomiadament amb PACO OLMOS AL 2003, no fará més d'un any passa per la nostra sede i com amic que d'ell SOM.
Som i serem gent que el recolze i som i serem amics d'ell i a més serem algo més ,serem gent que ens agrada el BASQUET VALENCIA.
PD.- PERSONALMENT NO M'AGRADA EL ABRAÇ DE " OS" DE JUAN ROIG A PACO OLMOS, EIXOS ABRAÇOS SOLEN SER MORTALS, I JA FA UNS ANYS PACO OLMOS VA EIXIR ESCALDAT...

ESPERE QUE EL REFRAN" NUNCA SEGUNDAS PARTES NO FUERON BUENAS", NO ES FAÇA REALITAT.

ESPERE QUE PACO OLMOS TRIOMFE AL PVBC, JA QUE QUE MILLOR QUE UN DE LA CASA, QUE MILLOR QUE SIGA UN AMIC EL QUE S'EMPORTE UN RECONEIXEMENT.....AMUNT PACO JO TE RECOLSARE, PASSE LO QUE PASSE.

1 comentario:

toni ribelles dijo...

¿como se puede dar un caramelo a un niño,y cuando va empezar a saborearlo,se lo quitan? es cruel,zafio,miserable.....dos personajes,el que da el caramelo,y el ñiño¿quien es la directiva y quien la aficion?facil de adivinar,jajajajaj...........por no llorar.