martes, 11 de enero de 2011

LA PAU.................




-ES NECESSARIA.
-ES IMPORTANT.
-ES IMPRESCINDIBLE.
El dia 11-01-2011, els impresentables representant de ETA, fan un comunicat amb el qual, digueren que fan una " TREGUA PERMANTE Y VERIFICABLE", però ells saben que això no es prou, lo imprescindible es que diguen que deixen les armes, que abandonen la lluita, i que es dediquen a fer la PAU, que pensen que la gent progressa si te PAU, si pot deixar-se de mirar cap darrere, i que es puga dormir tranquil.
No diré jo, que no es millor una tregua a que s'etiga en cara en guerra, més val açò que un no poder viure, m'agradaria que tots els espanyols s'alegraren, que tots remarem cap al mateix lloc, i que no hi aixca gent que no s'alegre.
Hi han partits que fan del TERRORISME una qüestió política, a eixos els dic que no DONEN TANT PER EL CUL, i que facen cosses per ajudar, ja que als PEPICOS, els vindria molt mal que la PAU permanet la firmaren els SOCIALISTES, a eixos els dic que a mi em dona igual qui la firme, ja que es NECESSARIA,IMPORTANT I IMPRESCINDIBLE.

Que no es mire a qui li han mort mès amics, que no es mire qui ha detess mes terroristes, que tan sols es mire que es lo que es pot fer, TOTS VOLEM LA PAU.......
ELS DEMANE QUE UNS DEIXEN LES ARMES, QUE ALTRES ES DEIXEN DE TONTERIES, I QUE TOTS FAÇEN COSSES PER LA PAU.
Si es de veres que la tenim tant prop, que no es faça res per CAGARLA, que no digam mai que s'arrepentim de no poder arribar a CONSEGUIRLA.
AGAFEM-LA DE UNA VEGADA PER TOTES.

No hay comentarios: