martes, 12 de octubre de 2010

RAZA O RAZÓN.......


Viatjant per google, he vist aquesta foto i m'agradat molt, hui al dia del PILAR, fa uns anys era el dia de la RAZA en ESPANYA, però a mi en particular jo li ficaria a partir d'ara que fora el dia de la RAZÓN. No del diari que diu més mentides per m2, no per la RAÓ humana eixa que ens falta per doquier, eixa que fa que la gent l'agraden més el lladres corruptes, els polìtics caducs, o els jutjes que no fan la seua feina o les reines de l'esperpent hùma, eixa raó que ens falta quan la gent li votaria a un personatje BELENISTIC per ser el seu governant.
M'agradaria que la raó solidaria de la gent prevalega per d'amunt de la insolidaritat, avaricia i demés tonteries hùmanes.
TAMBÉ m'agradaria que la gent d'una vegada per totes poguera enterrar als seus morts, ja que si no es aixi no es pot acabar una guerra que no deguera haver començat mai, i que alguns que han perdut la raó i l'humanitat no diguen que eixes cosses no fan falta, ja que al que diguera aixo els seus familiars més ben volguts deurien de desapareixer d'on estan enterrats.
Eixa RAÓ que es perd quan es maltracta a les dones i als xiquets, quan la gent prostitueix a gent baix coacció, a vorer quan es donen conter de que sense igualtat i solidaritat i més conceptes bonics no es pot viure.
Que no sigam IDIOTES de anar a per un jutje que lluita per la corrupció, i que altres amics de presidents de generalitat exculpen a persones per que si, i sense averiguar si es o no corrupte, ja que si no estarem en la "RUE", quan un jutje diu que si que hi ha delicte, però que no es important, aixo com es diu?.
Podria estar tot el dia escribint, però no em dona la gana, ja que sense raó o no les meues filles son lo primer.

A PARTIT D'ARA, PER AMI EL DIA 12 D'OCTUBRE VA A SER:

- EL DIA DE LA RAZÓN, I NO EL DE LA RAZA.

FELICITATS A TOTES LES PILARS

No hay comentarios: