lunes, 18 de octubre de 2010

HUELGA EN FRANÇA


Aço son vages i lo demés son tonteries. No es pot entendre com açì en ESPANYA el altre dia ferem el ridicul i ara els françesos porten uns quan dies fent vaga. Espanya ja quan es funda, ja era doble, la doble ESPANYA es veritat i si no que façen una enquesta.
Mitja ESPANYA voldria que l'altra mitja fracassara, i el colmo de l'altre dia de vaga a ESPANYA VA SER QUE EL EMPRESARIS VOLDRIEN QUE QUASI TOTS HAGUEREN FET.
I eixa va ser en gran part per que no la vaig fer jo, i el que la vulga fer ja sap que tanque. Els francesos altra vegada criticats per nosaltres es estan donant lliçons de com es fa una vaga, si es fa es fa en totes les consecuencies i si nos es millor anar-sen a la platja.
Les vagues es fan per no perdre drets, i els francesos han vist ahì el seu filò, i protesten per les retallades que han fet el govern, i veuen que ells no son els culpables de tot, ja que les persones normals no malgasten els pressupostos en GRANS EVENTS que no van a ningun lloc. Mes sanitat i menys festes i saraos, ja que per L'ESTAT ESPANYOL de saraos esta ple.
A FRANÇA la gent sap de política, i açí no tenim n'idea, ja que es deuria de haver fet vaga per el GOVERN ESPANYOL I PER EL DE LA GENERALITAT, ja que pense que la gent no sap, que els consellers i el president de la generalitat valenciana TENEN EL 85% de les competencies a esta comunitat, si senyors el 85%, i ells fent festes per doquier tenen la responsabilitat del 85% dels diners que se gasten al PAIS VALÈNCIA.
Si quan EL GOVERN ESPANYOL fa un obra conjunta i esperen a que els d'açi fiquen la seua part, lo ùnic que poden es esperar, per que de diners ni gota, ja que som la comunitat som els que mes deguem, i per aixo i per altres cosses jo no vaig fer vaga, jo no defense a ZAPATERO però pense qu'ell no sols te la culpa.
Ja que escolte temes com l'emigració i "flipe en colors", ja que a l'època D'AZNAR entraren 4.ooo.ooo mil.lions de persones i 700.000 boilivians, i jo pense que aquestes persones no venien en pasteres passant l'estret.

I AGAFANT UN DIT ECCLESIASTIC DIRE:
...............EL QUE ESTE LIBRE DE PECADO QUE TIRE LA ULTIMA PIEDRA.

No hay comentarios: