sábado, 5 de septiembre de 2009

ALFAFAR EN FESTES-O9











Ahir a les festes d'ALFAFAR, i més en concret al barracó dels meus amics, es va cometre un festival d'orgia i desenfreno ja que començarem sopant OPIPARAMENT, i després begent" AIGUA DE FOC", per no dir algún que altre WHISKY. Amb unes copes de més al cos se ho passarem de lo més bé.
Lo de la bellesa es relativa ja que alguns que estaven es volgueren comparar amb el porquet de torn, i quedaren en mal lloc, ja que el pobre per lo menys estava de lo més bo.
Vos vuic dir que lo del plan d'empleo funciona, encara que els diners no es gasten adecuadament, ja que com podreu vorer al cartell nosaltres fer-hem lo que ens dona en gana, ja que si alguns es gasten els diners i avalen a la gent per fer un circuit nosaltres"la colleta d'amics", es fer-hem un sopar en el que es "CAGAREM", de lo bo que estava.

Jo sempre pense que lo millor està per vindre ja que si falla el plan "A", sempre ens quedara el plan "B", ja que mai es deu de jugar a una carta i si nos que li ho diguen als "trucadors" que no tenen idea de jugar, ja que quanssevol xiquet ho fa millor que ells.
Lo que no em crec es que les" RUBIES" treballen i ho facen d'eixa forma, ahir els amics ens quedaren bocabadats, la idea d'açò es que tots o quasi tots col.laboren i si pot ser ho facen amb alegria, ja que cadaescú te la seua feina i tots de mares diferents lo bo d'aquestos dies es que pugam passar-ho de lo més bé i gaudir de les festes els familiars i del veinat i que al D.J. que v'anar el fiquen al ATUR, ja que no va ballar ningù i això ja es difícil.

GRACIES AMICS, PER SER-HO JA QUE LO BÒ ESTA PER VINDRE, O SIGA EL PLAN "B".
D.E.P. EN PAU LES FESTES DEL 2009, I ALEGREM-SE JA PER LES DEL 2010.

2 comentarios:

RUBEN dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
RUBEN dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.