jueves, 2 de abril de 2009

COPA DEL ÀMERICA!!!!

Quan els grans events superen la capacitat de unes persones, o eixes es fiquen a ser DEUS, es sol passar igual que als MEGALÒMANS. Els dictadors solen i solien fer grans obres faraòniques per tapar els seus defectes. Quan es tornen bojos i hi ha gent que no veu més enllà de 1 metre al seu costat, sol passar que et "caus de cul".
La vanitat sol ser una" virtut", encara que alguns personatges de confessió total i de tots els dies, no tenen idea de lo que es això, ja que en més de un centenars de anys de real.lització de la copa de l'america, no sabia fet la "CAGADA" que sa fet ara.
Havia passat que paissos de amplia tradició velera com els que tenim a les nostres antípodes, van portar velers amb dos cascs" CATAMARANS", i això es va dir que no. Nosaltres acompanyats per certs personatges, i la seua ambició de dictar les seues regles, han portat a un litigi de 633 dies, que sa resolt a favor del BMW ORACLE, i això a demostrat que no es pot votar les barreres que hi han ficades de fa molt de temps. Ja que el DEFENSOR ha sigut de signat el BMW ORACLE I NO EL DESAFIAMENT ESPANYOL.
A NOVA YORK els tribunals de justícia, han dit lo que alguns ja sabien i que alguns valents no volien saber.Els han parat els peus als il.lumìnats que volen fer dels GRANS EVENTS amb diners del contribuìents, no un benestar per als ciutadans si no un niu de corrupció, ara se va donant a coneixer-se " CAS GURTEL, I COMISSIONS", les denuncies dels grans events a la audiencia nacional, ja que es molt bonic pagar en diners d'altres i no justificar-los. Pagar 18 mil.lions de euros per dues carreres que no saben si es faran.
-SENYORS NO ES TORNEM BOIXOS!.
-NO SIGAM MÉS PAPISTES QUE EL PAPA!.
-NO EM SIGUT CAPAÇOS DE FER PER INICIATIVA PROPIA CAMP DE ATLETISME!.
-DEFICIENT ESTAT DE CAMP DE BASQUET!.
-EL CAMP DE REGATES DE QUI ES?. ES DE RITA I COMPANYIA?.
-EL SALER I LA MALVARROSA JA PORTEN MOLTS ANYS AHI,O NO?

Es ha vist el CUL, ja que no es pot tots els dies anar de" DIUMENGE", hi han coses més urgents que fer, ja que el esport de bases estan "FET POLS", i que el esport d'elit no tinga ningun representant al HANDBOL masculí, i que em digueu del futbol sala, i de altres esports com el waterpolo, quasi tots han desaparegut , i que més se lis dona a ELLS, als il.luminats de torn.

No hay comentarios: