viernes, 22 de abril de 2011

FER-HO BÈ NO COSTA ......................


L'altre dia un bon amic "PEPERO" em recomanava que no donara tanta canya polìtica al FACEBOOK, que me dedicara a ficar cosses del basquet i punt.......Li ho vaig agrair en aquell moment en persona, i a partir d'ahi em fiqui a pensar.
OSTIAS, REDEU,,,,el partit que es monta entre 4 amics, estarem donant por algú?.
Em preocupa que gent que porta tota la seua vida en açò de la polìtica, siga el bandol que siga, puga pensar que estem per el bon camì, en el cami per nosaltres de ajudar a la gent, per el camì d'intentar fer-ho bé, ja que fer-ho mal costa doble.
No poc creurem que un xicotet partit amb una ideologia neutra, que agafa lo millor de tots, ja que açi en CDL ALFAFAR, som gent amb moltes ideologies, gent que som d'aç i vivim açì, gent amb ideologies diferents, no molt diferents pero jo diria que cadau es d'una mare, gent que volem lo millor i lo més sensat per els veïns i veïnes D'ALFAFAR.
Ja d'entrada l'altre dia varem fer una toma de contacte amb altres partits que es presente al poble, ningun partit dels denominats grans, toma de contacte per vorer que pensen, jo tinc clat¡r que aço que jo demane, no estan difìcil de fer, si la gent es fer-ha un cafè amb altre, que pensa diferent, i lo primer que deuria de fer es escoltar lo que pensa, estic segur que s'entendrien rapit, a titol de polìtica de poble, la gent no deuria de pensar en tan sols fer-ho b'e per el VEÍNAT.
FER-SE un refresc amb gent d'altres partits, va ser enriquidor, tots volem lo mateix, cadau pensa d'una manera i totes respetables. Gent de barri, d'altre barri però gent d'ALFAFAR.
La gent d'alfafar ens separa una carretera, unes vies del tren o un marjal, tots som ALFAFAR, tots volem lo millor, espere que mane qui mane es faça per lo menys un cafè i escolte lo que vol la gent, els veins, els cidatans.
L'altre dia vaig lletgir un blog d'un amic SOCIALISTA, i deia en una de les seues reflexions, que el socialistes no estan inmunes a la corrupció, i que a la menor sospita o indici de imputació, no deurien de estar en llistes, i que deurien de fer més autocritica a eixe respecte.....Aquestes paraules em plenaren de goig, m'agradaren molt, i em donen la dimensió de una persona que molts diuen que ho ha fet bé per ALFAFAR, eixes mateixes persones que les conviden a canviar de lloc i que eixe canvi no es pareix bé, senyors del PSOE, fer-seu mirar la gent valida sempre es valida, i com em diu mon pare de vegades " TOTA PEDRA FA PARET". No deuri-eu de deixar perdre un element tan valuos.
No m'agraden la gent que entra en un lloc i ho desfà tot, igual que al PSOE D'ALFAFAR, hi ha gent que es han convidat a anar-sen, al PP . El entrar en un lloc i entrar mal es veu que es especialitat de molts......simplement recomane a la gent que TINGA AMICS FINS AL INFERN......ja que com molt bé em deia JORGE un amic meu......UN AMIC ES MES ECONOMIC ET COSTARA MENYS, QUE NO UN ENEMIC QUE ES MÉS CAR......
Espere que la gent no vulga guanyar l'alcaldia a quan-sevol preu, que al xicotets ens respeten i ens deixen jugar amb el mateix baló que els 2 grans ( PSOE-PP) o ( REIAL MADRID-BARÇA), ja que pareix que si no eres d'aquestos equips sigues un desgraciats. I es al contrari, tot aquell que respecte les idees democratiques elementals pot ser el meu amic, i si volen ens farem un CAFE, ja que estic segur que en la micro-polìtica de carrer es on esta el futur de la gent, i no en fer i desfer GRANS MONUMENTS I GRANS EVENTS, es per on deuriem de seguir el cami......
SINCERAMENT SI VEIG QUE LA GENT HO FA MAL, HO DIRE.
JA QUE SI AÇO NO FORA AIXI, JO EM TINDRIA QUE ANAR DEL MEU POBLE ON VISC, I PER AHI NO PASSE, JA QUE JO HE NAISCUT AÇI "FILERO" 100%, I EM MORIRE AÇI
....ALFAFAR....

I JO SEMPRE DONE LA CARA, PER QUE LA GENT EM CONEGA I TINGA IDEA DE QUI SOC...LA GENT QUAN ESCRIU DEU DE DONAR LA CARA, JA QUE NO ES DEGUEM DE TINDRE POR ENTRE GENT D'ALFAFAR...

3 comentarios:

JFERRAN - BLOC SEDAVÍ dijo...

Gran Willy, gran...No cambies, però no te cremes, el camí es molt llarg, i hi ha molt de fill per ahí...

willy dijo...

tu s ique vals. ja et vaig dir un dia que si jo fora de sedavi...on estaria........amics per sempre.....

Miguel Angel Hernandez dijo...

Muchas suerte Willy en tu nueva andadura politica, si solo dependiese de voluntad, trabajo y honradez podria asegurar que ya conozco al proximo presidente del gobierno (o de la Republica, lastima que no podria utilizar esa amistad para obtener prebendas y dadivas. Un abrazo.