martes, 30 de marzo de 2010

TELEVISION BASURA!!!!!!!!!!!!

NO ME LO PUEDO CREER.
Si el referent en ESPANYA en moltes qüestions es BELEN ESTEBAN, que vinga DEU i que ho vega, ja que si es aixi, jo emigre d'aquest ESTAT, i si algunes televisions li donen feina a eixa persona i altres que lo únic que fan es vendre la seua vida, que varen tindre fa uns anys, jo vuíc DESAPAREIXER.
Les televisions de les autononomies que tan sols li llaven la cara als dirigents dels seus llocs, no em mereixen ningun respete, i ahi tenim a C9, que lo únic que es una TV, esperpentica i als comandamentes del PP, i encara estic esperant que algún dirigent del PP al PAIS VALÈNCIA, diga algo sobre els maltrates a 3 treballadors del C9, i del apartament de un alt dirigent de la cadena.
Hi han televisions que son reconegudes per el seu pluralisme i els seus programes, per defendre el idioma del seu lloc de procedencia, i eixa no es altra que la TV3, i tan sols deuria la gent de vorer les seues retransmisions equanimes i de un apli consens i de gran qualitat.

I gracies a les concesions televisives de la TDT, on quasi totes les TV, son afins al PP, mal ens anira ja que eixes TV, son ampliament sectaries.

DIA DE DIJOUS SANT DEL 2010.

Lo que em motiva a escriure aquesta entrada a varies vegades, lo que em motiva es una reflexió feta per una amiga al facebook i dona d'un amic mal.lat de E.L.A., una enfermetat degenerativa que com bè diu RAUL es com viure amb el cos en una carcel.
Lo mès important es que a estos amics els han fet una entrevista a POPULAR TV, i lo mès greu es que aquesta tv.,els han censurat una part de la entrevista en la que NURIA LA DONA DE RAUL, estaba reivindicativa, i atacant durament a certs politics que no fiquen en marxa la LLEI DE DEPENDENCIA, i en el cas de MADRID i a LA COMUNITAT VALENCIANA, i a altres autonomies gobernades per el PP, no la fiquen en marxa. Aquesta gent li fa falta que l'ajuden, que siguen SOLIDARIS no CARITATIUS AMB ells, ja que alguns entenen que es lo mateix, però amb caritat la solució es pasajera i amb la solidaritat i la igualtat, i que es cumpleixca la LLEI, la NURIA podra dormir de quan en quan alguna nit tota d'una vegada, ja que amb eixa enfermetat el seu home te que girar-se al llit cada 3 hores.
Si utilitzem la TV, com a mitja educatiu i no per donar a alguns protagonisme, i que alguns personatges no facen cap feina, i que tan sols es ridiculitzen ells sols, i ens facen a tots el ciutadans "MÉS IDIOTES DE LO QUE SOM", jo no estic conforme amb aquesta societat, la gent que de veres esta malal.ta si que li fa falta que l'ajudem.

MENYS CENSURA I MÉS TREBALLAR PER LA SOCIETAT, JA QUE O FEM UNA TV, MÉS FORMATIVA O MAL ENS ANIRA.

No hay comentarios: