miércoles, 10 de marzo de 2010

CENSURITIS AGUDA!!!!!!!!!!!!!!!


La censura es roin , lo que es bó es la autocensura, i aixo no es lo que han fet al partit PPCV, eixa gent censura unes fotos inocents, que lo que han fet es traure una realitat en la exposició on estaven exposades possiblement no hagueren anat moltes persones.
La gent deu de ser exigent en si mateix, però també deguem de ser respetuosos amb la vida, per que la gent et respete tù tens que respetar, i això no es lo que no han fet alguns personajes politics de la dreta valenciana, eixa mateixa gent que no va parar fins que un ministre de justicia, el van tirar del govern per una cacerìa, però no li diuen res a un dels seusdiputats quan anava borratxo d'alcohol, i diuen que s'arrepentit i ho donen per bó.
Hi ha que saber perdre, hi ha que anar-sen de la política quan hi ha que anar-sen, i autocensurar-se i no ser autocomplacient amb els corruptes i els traidors.
Si una persona ho fa mal ,que s'en vatja a casa, i que done pas a altres persones, lo que no es pot justificar als teus encara que no tinguen raó, i siga qui siga lo mal esta mal, lo que me dona que pensar que tots els partits polítics no juguen correctament, la gent es partidista i no treballen per el benestar de la gent del poble.
NO EM CREC QUE UNES FOTOS COM AQUESTES SIGUEN NOCIVES, JA QUE MÈS ROIN ES LA CORRUPCIÒ I NINGU FA RES EN AQUEST PAIS.

LES FOTOS PER SI MATEIX NO VALEN RES, LO MÈS GREU A SIGUT LA CENSURA I AIXÒ ALGUNS FA 60 ANYS JA HO FEIEN, I EN AQUEST PAIS HO FEIEN ELS IAIOS DELS QUE HO HAN FET ARA.
VIXÇAA LA LLIBERTAT D'EXPRESIÒ

No hay comentarios: