jueves, 25 de febrero de 2010

PATRIMONI I EDUCACIÒ DELS DIPUTATS VALÈNCIANS.


No em puc creurer la "ENSALADA DE MENTIRAS"que pregonizen alguns polítics a les hores de declarar el seu patrimoni, esta clar que no es veritat, o es una mentida a mitjes.
No em dona la gana creurem-ho, ja que si quasi tots tenen cotxes més vells que el meu, i menys diners que tinc jo a la meua cartilla d'estalvis.
Hi han diputats socialistes que tenen mès patrimoni, que alguns PEPEROS, i això no em "CUADRA" res, ja que o alguns son TONTOS, al declarar-ho tot o alguns no ho han fet.
...ARTICLES PROU INTERESANTS SOBRE EL PATRIMONI DELS NOSTRES DIPUTATS VALENCIANS:
1) http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2010/02/24/senorias-micra-98-ibiza-96-mercedes/681758.html.
2) http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2010/02/25/diputado-pp-posee-133000-euros-socialista/682100.html
Lo que mès m'agrada que simples, persones que no tenen res, pasen de presa i correguda a delegats internacionls de multinacionals, sense tindre ni idea, ni saent lo que volen fer, ni lo que vol dir eixe carrec.
Empreses en les que ells no tenen res que vorer, passen automaticament a les seues mans, i si no que li pregunten a certa alcadessa si sap, on construeix la empresa familiar de construcció de la que ella te part.
Tindreer diners no es mal ni il.licit, lo mal es de on venen eixos diners, el lobbies els creen els rics, i als pobres no ens toca mès que resignar-nos, i lo que em fot es que alguns pobres riguen le gracies dels rics.
SO borinots, mai ENS van a donar res.Ens tracten com a gossos, i em poc se comformem, lo que passa es que saben maquillar-ho tot molt bé gracies a que tenen quasi totes les T.V. del ESTAT, i si no que li ho diguen a eixe diputat nacional del PP, que anava un poc begut, o eixe responsable de C9, que acosava sexualment a 3 treballadores, si ells controlen la televisió, malament anem.

1 comentario:

CISCO dijo...

A les proximes el.lecions, hia que votar als amics del cannabis.
Per lo menyns ens riurem encara que mos roben jajajajajaja.