martes, 16 de febrero de 2010

GUERRA I AMOR!!!!!!!!!!!!!


Quines paraules més contradictories, pero que cada vegada mès estan vigents. La pluja i el bon oratge, el desencontre i l'amistat, el desaire i la bona cara, quasi totes son qualitats hùmanes, i lo mès gran es que despres de una gran tempesta bé una calma.
Ja que no hi ha ninguna persona que puga fer mal 100 anys seguits, i tampoc es pot estar sempre acaramelat per la teua parella, son sers vius, i això ens diu que tindrem perìodes de odi i amor, i lo més gran es que ens pot açò, i lo millor ens que ens agrada.
Politicament es aixina lo que per alguns es mal , per altres es regular i si aquesta proposta la disenyem al nostre estat ESPANYOL, encara més ja que açì i desde temps inmemorial s'ha practicat l'envidia per el projim, i lo que mès em demana el cos es dir lo que pense, i per aixo dic que els espanyols ens divertim si el paìs va mal, ja que lo normal es que per el meu partit o per la meua opció polìtica ens anira bé.
No es pot estar en campanya politica 6 anys, ja que mai en la vida una precampanya a durat més de 15 dies, i esta clar que hi ha gent com els "JOSEISTES", desde que els pillaren en una mentida molt gran com el atentat als trens en ATOCHA, lo que millor que li bé es que perderem per una conspiraciò, i eixa conspiració i eixa mentida no es altra que una que s'he inventaren ELLS.
Esta clar que estem en CRISIS, no sere jo que diga lo contrari, pero no es més clar que hi ha gent que no veu mes enllá que lo que uns altres volen vorer, mai en la vida he lletgit un diari, sempre m'agrada lletgir unes altres opcions encara que no m'agraden massa, pero aço em dona la posibilitat de poder vorer altres opcions, i esta clar que quan algu li molesta alguna cossa no ho pùblica, i esta clar que si hi han televisions tendenciocs i males informants al PAIS VALENCIA, eixa no es altra que CANAL NOU, per a d'ella toto lo que fa el govern central esta mal i lo que fa el PAQUITO CAMPS i els seus sequaçes esta ven fet, i com no recordar-li que le 85% de les competencies les te el tio PACO CAMPS, i per que no recordar.lis que les competencies de treball i formaciò les tenim a la comunitat autonoma, ja que si tens el 85% de les competencies també tindras part de la culpa i dels acerts, ja que si aquestos ninots diuen que el acert de la visiò mundial sobre VALENCIA, i els seus grans events(F-1, AMERICA'S CUP, I HIPICA), es gracies a d'ells , recordar-lis que dien que es creaba molt empleos, i com no dir.lis que també es desempleats son d'ells, ja que la taxa d'atur es la segon més gran D'ESPANYA.
"O TOTS MOROS O TOTS CRISTIANS", lo que estic segur es que aquesto individuos son més listos que els SOCIALISTES, ja que anaren a escoles en més nivell, en més nivell a l'hora de dir mentides i d'enganyar a la gent, lo que passa que la falta de cultura ens fa cada vegada més diferents, i ells cada vegada més agafen més distancia en lo social i en lo mediatic, lo que em pareix mal.
Espere que alguna vegada es fiquen en acord en alguna cosa i qeu la gent puga vorer-ho, ja que els polìtics tenen la missió de portar un paìs, i no la de fer que la gent estiga per el carrer de mal ostia, espere que alguns no es dediquen a dir coses negatives sense fundament, i que si pot ser que ho demostren, i lo millor seria que es periodistes es cenyiren a la veritat, i no a la que ells vulguen i que els pague, ja que quina cosa més rara que quasi totes les televisions privades a la comunitat valencianes siguen de DRETES, aixina es més facil dir que tot va mal.
L oque tenim qu fer es anar lo més junts posibles, sense renunciar a les ideologies i deixar-se de tonteries i treballar més per la gent, que no es preocupen tant si demá manen o no, i que treballen per els demés i no per d'ells, ja que la jubilació que tenen ,ja m'agradaria per mi.
SANITAT, EDUCACIÓ I BENESTAR, SON ESENCIALS I EN COMUNITATS AMB LLENGUA PROPIA QUE FAÇEN LO POSSIBLE PER QUE NO DESAPAREGA, I ELS QUE PENSEN QUE L'ESPANYOL DESAPAREIX, PENSEN AMB EL CUL, JA QUE PARLE AMB EXPERIENCIA I SE PER ON VAIG.

SEMPRE HE DIT QU PREFEREIX FER L'AMOR QUE NO LA GUERRA, I EN REAFIRME JA QUE NO M'AGRADARIA QUEDARME COM EL DE LA FOTOGRAFIA, JA QUE COM DIU UN FILOSOF TORRENTI:
-VAL MES UN "POLVET" A TEMPS I AMB GENT, QUE NO TÙ SOLES .

2 comentarios:

CISCO dijo...

En respecte a C9 es lo que jo comente als meus amics del PP, ( que tant honrrats i desonrrats hian en eixe partit com en els altres ). Veus les noticies i els comente ¿ es que no fan res mal ?
¡¡¡ tot ho fan be i els demes tot arreu !!!. Pos ho faran, al meu pareixer, tantes cosses bones com roins. Noticies nou em recorda l'epoca del tio Paco inaugurat pantans arreu de tot el estat espanyol

CISCO dijo...

Si si ja, pero com digue un filosof de brooklyn ( masturbarse es fer el amor en la persona que mes vols )