miércoles, 10 de febrero de 2010

ESTIC DE LA CRISI FINS ALS COL.....NS!!!!


La gent no es dona conter de la crisis fins que no la te d'amunt, ningú, i dic bé ningú varen vorer la crisis i la "BURBUJA" de la construcció fins que no explota. Eixos gurus que ara critiquen al govern en el diaris, eixos ninots de fira que no criticaren abans per poder fer vorer a la gent , que tindre 2 ò 3 pisos al seu nom, no era bona idea.
Esta clar que la rapidesa de resposta del govern SOCIALISTA, al govern de la nació no a sigut molt rapit, mes bé lo contrari, però jo crec que quant la gent esta en un estat d'euforia lo millor es anar gelant-lo poc a poc.
Lo de la crisis en ESPAÑA va per barris, hi han autonomies en un ATUR desde el 8 al 15%(EUSKADI, CATALUNYA,ARAGÒ), i altres a on es han fet molts events on el ATUR alcança el 22%( PAIS VALENÇIA), i altres també les altes tasses d'aturats no abaixen per molt que es faça( ANDALUCIA,EXTREMADURA). Lo que mès xoca que comunitats que no a tingut un recolssament del ESTAT ESPANYOL, per fer ninguna classe de SHOW POLITIC, siguen les que millor van, ja que a la RIOJA, CANTABRIA , o que es lo mateix alli on el TURISME no es el principal o el ùnic mitja de treball, on no s'ha fet amb la construcció el model productiu exclusiu DEIXA AUTONOMIA, el ATUR no te taxes tan altes.
Açi en la COMUNITAT VALENCIANA es creava llocs de treball gracies al DEU MESIANIC VALENCIA( PACO CAMPS), si collons els dels trajes, i es destrueix gracies al tontet de torn(ZAPATERO), com es pot fer creurer que una AUTONOMIA que te transferides el 85% de les trasferencies, li tire la culpa al que te el 15% restant, esta clar que el que "MANA" te la CULPA, peró el que MANA A ON?.
Sempre han dit que lo que no ix a la T.V. no existeix, i quanta raó tenia eixa persona, i més asi que quant es donaren totes les llicencies televisives, li les donaren als seus amics, i als amics que els varen ficar al FUTBOL, si senyor al expresidente del VALENCIA C.F., li donaren una concesiò televisiva,(C8 TELEVALENCIA), i com no AÇI NO PASSA RES.

QUE ENS HAGUERA PASSAT AÇI, SI NO HAGUEREM TINGUT TOTES ELS GRANS EVENTS?.
Això a sigut una milonga, una especie de droga que ens han fet creure, on els diners an entrat i algunes persones s'els han emportat cap a casa, duplicant i triplicant els pressupostos, i ja va siguent ora que la CIUTAT DE LES CIENCIES, vaja acabant-se ja que si no a aquest marxa, ens que dem sense un duro.
Quina taxa d'atur tindriem sense la F.1, LA COPA DEL AMERICA, I DEMES PARIDES?.
D'aquesta se crea un empleo temporal i molt temporal que ha sigut, les obres que es fan tan depresa, fa que la gent triplique costos, ja que es diu una frase molt asovint com: LO QUE FAÇA FALTA.
No tinc ganes de exculpar a ningú, ja que tots tenen la culpa, ja que els assesors politics creixem com la espuma, i es crea una especie de treballador que es un PARASIT PER LA SOCIETAT, i aixo no es deixa riquesa. Lo mes greu es que les crisis sempre les paguen els treballadors ja que els banquers no solen `pagar-la, i si no que li ho diguen al banc SANTANDER, ja que aquest any 2009, ha abtingut uns beneficis records.
Que es fiquen a treballar per fer que la gent no pateixca molt, que es ajude a la gent a passar aquest malt somni, i que la gent decideixca a les urnes i en llibertat qui es el que deu de manar al proper govern, i no que siguen els PERIODISTOS DE TORN, els que façen i desfaçen, ja que eixa sique es una professió que no deixa molta riquesa estructural a un pais, son necesaris pero no imprescindibles.

ESPERE QUE LA CRISIS, PASSE PRONTE, ENCARA QUE JO LA SEGUEIX PATINT DESDE VEN JOVE, JA QUE ELS CURRANTS ESTEM EN UNA CRISIS PERMANET, ESPERE QUE AL DIA DELS ENAMORATS , UNS I ALTRES ES DEDIQUEN A FER EL AMOR I NO LA GUERRA.

1 comentario:

CISCO dijo...

Espere deberes que per a les proximes eleccions, la gent vote en consecuencia i es lleven alguns la bena que tenen als ulls. No dic a qui tenen que votar, cadascu baix la seva manera de pensar que vote al que vuiga. Pero perfavor desde açi i en permis del tio Willy, que cambie este gobern que tenim. Ara que te collons, entre lo que hia, la opocisio i els demes grups, uufffff....