lunes, 12 de octubre de 2009

DIA DE LA HISPANIDAD



Aquest any per mi i la meua família la festa de la hispanitat ens agradat molt, ja que cau en dilluns i han sigut 4 dies complets descansant, lo bo s'acaba i hi ha que anar a treballar.
Si CRISTOBAL COLON haguera vist lo que li feren ,que quasi el deixaren en la runa, no s'haguera embarcat mai, ja que els reis sempre van a la seua i sols miren el seu "BE-DELL".
Es com que hi han ara massa inmigrants quan les grans empreses espanyoles, han tornat a fer expolí als seus països, eixos empresaris i polítics que ara diuen que hi han molt inmigrants que diguen com entraren uns 600.000 mil bolivians al govern del "tio TXEMA AZNAR", i així uns inmigrants de uns sol país. Sense contar els de tota llatino-america, que les grans companyies i alguns polítics els donen acolliment a sa casa.
Jo diria el dia de la disparitat, la gent li ve gran açó de la raça i a més lo que lis importa son les vacances i tindre la panxa ven plena, ja que la política hui ve en remesses, si no ixes en la T.V. no passa res, i si no que li ho diguen als presumptes CORRUPTES DEL PPCV, eixos polítics que neguen la major fins que es fa olor a MERDA, al costat de sa casa.
Eixos patriotes de la seua butxaca que reparteixen amb lleis que ells han fet a la seua semejansa i format, moltes concessions televisives eixos mateixos que es queixen de les polítiques de comunicació de altres països sud-americans, quan no vols vore lo que passa en ta casa intentes fisgar en la dels altres.
El autentic dia de la hispanitat es fa quan tractes als mes desfavorits de igual a igual, i no els fots més de lo que estan no intentes deixar els seus països expoliats i sense recursos naturals, deixant alguna cossa en la qual ells puguen sobreviure, ja que la gent no es menejaria de sa casa si tinguera alguna cosa en lo que treballar i donar de menjar als seus fills.

DEIXEM A LA GENT VIURE EN PAU, I NO ES FIQUEM EN SA CASA ,JA QUE NOSALTRES JA TENIM PROU PROBLEMES AÇI.

1 comentario:

CISCO dijo...

Pues com aquell, a segut un pont de PUTA MARE, i he estat gaudint d'uns dias de que te cagues en Xeraco passeganme per la platga amunt i avall. Benvingut siga el dia de la raza