sábado, 17 de octubre de 2009

NOVES IL.LUSIONS AL BASQUET VALENÇIA!!


Aquest any el Valencia basket club, comença una nova temporada sense el maridatge del seu antic sponsor( PAMESA CERAMICA), i aquest any la nova temporada ens porta una regressió en les seues aspiracions economiques i esperem que en els resultats no es note massa.
Amb un pressupost d'uns 9 mil.lions d'euros, el equip a baixat quasi a la mitat la seua quantia pressupostaria. Amb unes estructures arcaiques en lo social i en lo esportiu, ja que abans ens dedicavem a ser el equip dels MILLONETIS, ara amb la crisis passem a ser un equip de POBRES.
Passarem molts anys mirant-se al espill de la arogancia i de la NO autocrítica de tots els estaments del club, ja que la NO autoexigencia de ESPIRIT I SACRIFICI, ens a portat a la no aceptaciò de lo que nosaltres erem, ja que això ens a portat al aburriment del sponsor.
Tots tenim la nostra part de culpa al desastros equip que tenim, mai es tard per no reconeixer-ho, lo mal que ho hem fet. Desde la cúpula directiva fins al aficionat de peu, ja que tots tenim la responsabilitat de lo que ens ha passat. Uns per no saber i creures que en tal de ficar diners ja valia i als aficionats per pensar en que anar i sentar-se al pabellò i fer lo mateix que feien el directius, ja estava bé i pensar que sense treball, tots podem triomfar a la vida, ja que el diners no ho son tot.
Aquest any portem dos partits jugats, el primer amb bones sensacions i el segon ens passa per d'amunt el millor equip d'europa en aquestos moments, la gent com es normal a VALENCIA es fica nerviosa al mìnim resultat negatiu, i desdiuen lo que han dit dies abans, ja que tan sols son dos partits deixem que la gent faça la seua feina i d'açì uns partits més i amb una prespectiva més gran podrem jutjar als jugadors i al cos tècnic.
Nous jugadors i noves alegries, il.lussions i altre any per gaudir de allò que més ens agrada i per lo que estem lluitant, fer que el equip jugue millor i que les estructures milloren amb resultats i que eixquen jugadors novels de la pedrera.

AHIR DIA 16 D'OCTUBRE MORIA A LA SEUA CASA DE MADRID, UN DELS MILLORS PERIODISTES DE BASQUET DEL ESTAT ESPANYOL, I AIXI HO CREC JO.
VA PER TÙ ANDRES MONTES D.E.P.

No hay comentarios: